True Wireless真無線耳機討論(53)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
要講電話AirPods叫好啲
其他都唔洗諗
不過要地鐵講就AirPods 都未必聽到
出左咁耐都唔狗衝reset部機先叉返電再搞啦
有興想入,留名睇係咪更新完就完美解決舊有連線,差電問題
Amazon echo earbuds 今日出咗2nd gen, 110usd
有無勇者試伏?
Chung如果第時換耳機

可唔可以賣個mtw1既叉電盒比我 岩岩唔見左mtw2盒
可以呀!
tg: Findmeifu
想買buds pro, 但門市賣1699, 上網見到citylink賣1229only

有無ching知道有無伏
閑魚
收falcon 1充電盒一個 有冇巴絲有個唔要嘅盒 唔小心跌咗
網傳buds pro會耳仔發炎
想買既留意下
我放呀
Buds plus開左環境聲有沙沙聲嘅噪音正唔正常 岩岩用左一日 另外講電話收環境太大聽唔清人聲有無得搞 個app啲功能好少
Hi 請問有無粉紅色耳機推介?
女仔用 1500$內左右都可以 唔好太大大粒
有冇師兄有買Marshall MID,想睇下評價如何
正常,佢環境音開太高會放大周圍啲聲,就會多noise
佢通話降噪實測已經算好個批黎 你要再好唯有上buds pro
點睇 ag WHP01k 見佢平平地又係final支線
巴打收左未,我唔見左兩粒耳機
想問下Melomania Touch 大家覺得點?我見有人話聲幾靚 但有聽過有connection issue

呢個呀嘛,你想幾錢?
Tg Tg
我都問埋一份 有冇巴絲有唔要既sennheiser mtw 1/2 叉電盒 我都唔見左個盒

有的話請tg : Findmeifu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞