True Wireless真無線耳機討論(53)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
有冇巴打有jabra elite 75t充電盒
唔知點解突然長期紅燈差唔到電
我放緊我對mtw2,不過我人在澳門,應該俾唔到你
用左好耐覺得帶得幾舒服 唔會攰
75t獨欠anc
有架廢啲姐

幾秒內就連到 紅綠燈位間中會輕輕疾一下
斷就完全未試過
通話唔駛諗, 我夠膽講全部True Wireless都係介乎於"垃圾-堪用"之間
我更新完解決咗叉電問題, 連線就一向都算穩定, 無乜試過斷線(銅鑼灣-地鐵-將軍澳一帶)
1200蚊呢個價位 好似好抵

收到Gemini新eartips 多左個膠網 btw咁細舊野係法國寄黎會唔會蝕
唔係made in chi na咩?
本身個主體都係大陸生產
可能係法國做packing 所以送貨單都係show法國出 不過呢對真係唔洗晒錢買其他膠
點解個個都買到

問左誠仔 & 白老都話要6月先返貨
但會唔會其實而家買果啲係翻新機 之前咁多人退
月頭係門市訂都仲未有得拎
繼續苦等wf1000xm4
我而家用緊綠仙女,鍾意聽女聲
so far都覺得好滿意
但夏天唔想有線纏住
如果想換tws, 都想係高音好d, 邊個好?
1.) 綠仙+shure wireless果舊嘢
2.) b&o e8 3.0
3.) 森林買falcon pro

btw, 之前有對mw07, 聲又唔係好,connection 同電又屎,唔明大家點解要吹奏佢
上星期買左
有日出街左耳突然冇反應連唔到、左耳由廣東話提示聲變返英文,touch panel 冇反應但有指示燈,之後隔一陣佢又有返反應但要重新配對

So far冇其他問題
mw系列真心覺得唔好聲+1
星期日去海港城試左,個sales話有現貨,大約10對
我無買到因為感覺上有d蒙,整體音場係大咗,bass亦都深
搵日再試多次先
咁想問試過咩會好聲過佢
本身心郁郁想買bose 700
但用緊airpod pro
心諗 費事曬錢啦 仲用到
點不知前日唔見左個叉電盒
琴日名正言順咁買左
海港城邊間, 我去問問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞