True Wireless真無線耳機討論(53)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
佢叉到100%會放返幾個%先再叉
但其實keep住叉個cycle好快玩完
手機舊電大 冇20%都唔係大問題
但對earbuds舊電咁細 冇10%已經好金

所以有啲唔明個盒咁大同厚
都唔係塊板都唔整返個cut電
明明都唔係啲咩新科技
你駁住線開盒睇係一定會有charge個logo
就算100%都一定會有
正如你手機駁住線charge到100%都會有個logo一樣咋
佢叉到100%會放返幾個%先再叉
但其實keep住叉個cycle好快玩完
手機舊電大 冇20%都唔係大問題
但對earbuds舊電咁細 冇10%已經好金

所以有啲唔明個盒咁大同厚
都唔係塊板整返個cut電
明明都唔係啲咩新科技
XF1000 一代苦主表示︰無法認同更多。

利:都係等緊 XM4
不過一定要開app先知charge到幾多好白痴,
我見個盒100%左都仲係着住白燈
都唔知係bug左定點
堅出?
個盒就當然啦 我叉到90%就算
但如果對earbuds唔識停
我會擺埋一邊 用返有線算
理解佢點叉電 又唔好麻煩既
起碼理解完 會用得安全啲

至於你話會唔會係顯示上既問題
我將佢哋叉夠100%再睇下點
earbuds 一定識停
閂左蓋滿左就唔會charge
如果唔係個盒放係到都會無哂d電
都真係幾白痴 要開盒加開APP先知

如果掹線都仲係白色就似中bug
有其他牌子唔connect/睇個盒都知叉左幾多電咩 我用開個啲都冇所以都唔覺有咩問題
我個對 得個盒同左耳識停

佢盞燈叉50以上就淨係show綠色
叉到幾多唔開APP 真係唔知
睇黎我又係bug左,兩邊都係長期有charge logo
我兩隻都唔識停
係咪要拎去搞
似係Firmware 問題多過hardcopy
試下email去睇下有咩答覆先
似係Firmware 問題多過hardware
試下email去睇下有咩答覆先
日亞依家1000蚊有找
其實同樣都千幾蚊,點解唔搵隻多D功能?冇ANC好難出手WO,買TWS真係功能大於好聲,用過真係返唔到轉頭....
如果未用過ANC冇所謂就當我冇講過啦...俾自己有多D選擇都係好事
呢對香港唔知會賣咩價 … rumor €280 …
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞