True Wireless真無線耳機討論(53)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
想問各位有冇留意呢款?
自己hold起啲貨咁狗
聽日去尖沙咀嗰間睇下仲有冇貨
有無人好似我咁,DG隻右耳成日叉唔足電同埋走電超快?唔夠一個鐘可以跌48%電
岩岩經過ifc問 都無貨so sad
如果比較雜食
女聲 edm 都聽
E8 mtw2 同gemini 邊隻比較好
我都諗緊買邊隻好
見好似好多巴打都買左gemini
但又冇晒現貨
我尋晚都收到email
唔知要幾耐收到呢
好緊張
[url]https://www.facebook.com/makcato4headphone/posts/157790183025412
[/url]
B&W 正式在香港發布Pi7 及Pi5兩款全無線藍牙耳機,由8系揚聲器團隊開發,採用apt-X Adaptive 技術,而Pi7更採用圈鐵混合結構,表現是現時市場上TWS 耳機中最優秀之一,Pi7售價為$3,280、Pi5售價為$1,980
巴打,想問下e8 3.0個隔音好唔好
咁唔諗了,就買gemini
見咁多巴打推應該冇死
不過唔知買唔買到現貨
應該兩至三日就到
我尋晚都收到話聽日到,點知今朝又收到email話delay
好似話ups喺徳國錯過咗班機
太貴
睇數據E8 3.0 bass下潛差左,本身mid treble位尖左少少,可以話係b&o嘅風格重左啲啲,但我諗多數人未必聽得出
淨係edm應該foul左e8 gemini係最雜食
啱啱試左 好似唔太啱耳形 帶唔實狂跌出黎
耳塞大細
b&o PI7可以變usb dac出aptx adaptive
iPhone都間接用到aptx,有少少吸引
想放咗隻mtw2換PI7
b&w先啱
自膠
點解d評測channel突然狂推b&w
係咪真係ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞