True Wireless真無線耳機討論(53)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
CP1025係airpodpro用
我覺得cp100好聲過cp360
有機會試吓
原本驚100塞唔入充電盒所以無試,你試咗100無問題?
galaxy buds pro好似好多人都話搞到發炎

本身想買都睇定啲先
無問題,放得落
Cp100啲聲嘅層次多啲,唔知係咪心理作用
不過我等緊cp100+
MW07+ 唔見左個盒
想問大家知唔知邊度有得買返?
Ching,放左未?有興趣
拉高小小400 and 1.25k 感覺唔錯
新手一問,係要點煲架?
用=煲
放左比第一個留TG個位巴打了
Tws keep住用就得,唔駛刻意煲
有啲多單元嘅tws煲咗同未煲分別都幾明顯
全部都有支支聲
如果咩歌都聽嘅話
下面3隻應該點揀好
RHATrueControl ANC
BOSE QuietComfort Earbuds
B&O Play BeoPlay E8 3.0
唔想用到耳仔發炎
想問下budget $2000或以下,主要揸車通話質素為主,聽歌為次有咩選擇

上網睇過一啲評測關於85t,75t同Galaxy Bud+
85t感覺上比75t好少少,但唔同評測係好嘈既環境出黎個效果都有少少唔同,所以想聽下各位用戶意見
Bud+通話我覺得比75/85t再好啲,我睇個評測係地盤隔離都完全無晒環境聲,但聽歌就無75t,85t好,加上我係用iPhone唔知有無分別

想問下各位對上面三款既意見,同埋睇下有無啲滄海遺珠我miss咗,唔該
AirPods
多謝爸打,之前睇到AirPods我成日以為佢性價比唔高通常都會skip咗佢,依家再上網睇下評測。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞