True Wireless真無線耳機討論(53)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
又長知識!多謝巴打!!!
連線穩嗎?好怕地鐵經常窒
依隻未出,好似依幾日出,瑞士廠出既
可以去耳機鋪試試個耳感先
呢隻得有線版?無真無線嗎?
邊間有得試?亦軒嗎?
(新手JJ)
let's go 開緊預定,出咗之後應該有得試
我拎返床下底隻100出嚟試,果然fit到!
啲聲比原廠耳膠好好多

E8 3.0
我用緊第二代,細細隻帶得好舒服,音質就好一般,希望新一代音質會好啲
我唔見咗左邊嗰隻,而家只帶右邊,想買對新都唔知買邊隻
用緊Sony WF-1000XM3
有時除低耳機拎住喺手 唔知點解會自動facetime人
有冇方法解決 困擾咗好耐
1500蚊音質都好一般
你聽歌定睇戲? 聽歌就冇咩問題, 唔係好覺有斷線(但我係soundsport, 左右earbud有條線, 唔知會唔會因為咁會收得好啲) , 頂多都係間中一下, 但真係唔多)
睇戲就答唔到你因為冇試過, 我從來唔喺街睇戲或片.
你真係最好去專門店試, 自己先清楚要乜. 呢隻仲有3個唔同大細既塞, 我可能兩個耳窿唔同大細, 所以一邊用 中size, 一邊用細.
有, 有隻消嘈係真無線, 我個friend 話好正, 之後就買咗, 我就反而想有條線, 同埋唔想有消嘈, 因為喺街, 太專注聽歌, 有突發事真係死L咗都唔知咩事(見過幾次炒車).
收到謝巴打,想買真無線,方便的
上官網睇睇先,想問下
專門店有真無線放出黎試嗎?
真無線我就唔知, 之前買隻soundsport 可以
如果想買個無線耳機比阿媽
請問有推介嗎?

非入耳式
大電量
音質不要求
易連易用
Budget :$500左右
謝謝
有幾百蚊smartone現金券
諗住用嚟買earphone
本身想要Galaxy Buds+
點知佢好似冇

Galaxy Buds Pro值唔值?
另外想問JBL嘅TWS 220如何?

我想可以單邊用(例如淨係戴右耳)
其實係咪唔係每款都得?
第二代m2初出時唔只1500蚊,好似1900咁上下,老實講三年前嘅真無線普遍音質都係一般,係近一兩年先叫好啲,但同有線都重係有好遠距離

居然咁耐都冇人討論model係邊個
主流真係正既都係Galaxy Buds, freebuds, enco free, airpod pro 冇咩好講
我用左b&o e8 2年
呢排試用老婆跟s21加錢換的galaxy buds pro都幾正,最緊要係講到電話
然後又見到kef mu3幾靚仔又唔算貴(表現我估ok掛),係佢同buds pro之間心大心細

請問各位galaxy buds pro / kef mu3會點揀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞