True Wireless真無線耳機討論(53)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
送新耳膠唔使換啦
你影嚟睇一睇
我第一水用家嚟
之後Devialet方面出咗個offer就係送嚟兩對新耳膠加多一年保養,個耳膠設計已經係同原裝嘅唔同

唔知再出呢水係咪已經全部新耳膠設計

手痕買左 ag tws08r
貪佢樣好睇 磨砂手感真係少好多跣手機會
調音偏中低音厚聲底
你要 “超級細緻&銳利&清楚” 應該2-3千有線入耳用銀線已經ko 全部真無線
想問下如果600-800依啲價位有無咩推介,手機用緊iphone 12promax但office電腦用asus所以唔想買airpod,加上好易唔見所以唔想買太貴上網做過research睇過JBL Free X同埋JLab JBuds Air Icon,咁多位有無其他相近價位既平靚正推介?主要聽下歌睇下戲
另外有朋友推介defunc
B&O e8,尖到仆街 一定夠細節
原先嗰個無咁好囉
都係嗰句,你影嚟睇下係咪佢新送果隻
係嘅話唔使再買啦,我覺得仲好過cp360
樂器就mtw2
人聲就B&O
B&W 個隻幾時出?
兩隻都有,佢嘅要求一定係B&o
未過保養就快啲去搵代理,換隻3.0返嚟啦
想放 白色LG Tone free HBS-FN7 1個 $1200 有冇人想要?有1年保養 琴日買
真無線追求細節
都唔係嘅,B&o 算做得幾唔錯㗎,當然同有線比都係差啲
呢個已經係新設計嚟架啦
我覺得cp360容易扇出嚟過佢
想問如果鐘意短啲導管
除咗85t仲有冇咩選擇
有冇人用過Marshall mode 2? 同fender tour比較有咩分別? 一直搵唔到demo試
有冇話邊款真無線戴上黎最舒服?定係個個人唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞