True Wireless真無線耳機討論(53)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
TWS 最麻煩係出緊街 有時單邊戴下又唔戴下要拎住
除非你個充電盒貼身跟住
一定要試 每人耳殼都唔一樣
xm4 快啲公怖啦,就黎忍唔住去買 DG
耳機壞
邊度有得整

Aviot水貨
點爆?
Push
我都想聽下人講 marshall個樣幾靚唔知個音質係點
B&W PI7有無人試過
唔見咗隻jabra 65t
如果要通話質素,85t定DG會好啲?
小弟尋日整唔見咗部AirPods Pro,筆直1500請問有咩耳機推薦,同樣價錢巴打們覺得都係買返AirPods Pro還是有更好既選擇?

我個人著重返個降噪能力,音質方面有得提升埋就最好

利申返:iOS用家
Ps: 小弟鍾意入耳式,其實有諗過買返AirPods Pro,但想睇下有冇更好既選擇
要ANC
一係就Bose
一係等Sony出XM4
如果要通話就用返AirPods Pro
對音質冇特別追求係咪可以慳返啲錢買返AirPods Pro 如果加多少少我會揀Bose ,但怕iOS既connection冇咁好
兩隻都有
Connection唔洗擔心 同AirPod pro差唔多
而Bose個anc勁過AirPod pro幾班
音質都好啲
想問下AirPods Pro可以分開左右耳單隻用 我公開睇啲人話Bose左耳同右耳功能上係有分別 一隻擺係盒度另一隻會用唔到 巴打有冇咁既情況?
各位師兄,運動加超強降噪有冇推薦?
有時玩跑山比賽20個鐘到
希望可以長電d
捱到起碼廿個鐘
計中途放到落盒充電
超強降噪 除左bose無其他
想問下E8 3.0, DG, MTW2依3隻應該點揀好
想問下依家易唔易買現貨
定要官網訂
想問下關於鐵三角ckr70tw

本身用緊AirPod pro
唔知點解呢排覺得好鬆

平時拎黎坐車睇片訓教聽歌 跑步既話
呢對會唔會鬆

同埋如果買係咪去日本Amazon
gemini 邊度可以換到新耳膠
未試過單邊用
同埋我隻bose已經比咗人
因為我買咗gemini
想問下Gemini更新左之後仲有冇connect同走電問題
同埋係咪要訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞