True Wireless真無線耳機討論(53)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
用過airpod pro nuarl n6 pro 65t
跟住去試gemini 好快就比左錢 d 聲係好好多尤其base
不過同大家既問題一樣 好耐都未送到
所以真係有現貨先好試
大劑 用緊master dynamic mw07想轉耳機
但係諗極都諗唔到有咩牌子
各位ching有冇d差唔多價位嘅牌子推薦下
想要音質好同埋帶得舒服
巴打你咁問得相信你都有一定要求,當初我由Shure大耳機轉聽TWS真係覺得差好遠,但由於係唔同產品大家定位,功能同價錢都唔係同一範疇,所以我買得TWS就用返同類產品做比較

真心講試聽過N咁多款,我自己最鐘意始終係B&O嘅調音,可能我都係聽開女聲同樂器聲,所以低音對我黎講「比較」唔重要,始終要係咁細粒野入面放咁多野,總會有犧牲

覆返你個問題,音場係呢粒咁細粒嘅動圈窄就緊架喇,但我自己覺得已經有交代;人聲我唔係專業唔識評論,我自己聽開女聲就覺得好舒服
全新未開 有單gemini 2100放有無ching 有興趣
做咩放
因為我女朋友又買左隻比我 ,重覆左
睇完巴打介紹完都想買
咁低音既話巴打你推薦邊款
diu 有興趣 但唔識點cut 左張單佢
師兄係邊到買到
你問我,計頭post嘅話我自己就覺得Bose唔錯,不過呢啲好個人你記得自己試

網上見仲有隻Marley Redemption ANC都係sell低頻,但唔係好覺邊度有得試

祝你快啲揀到心水
Ching 如果你cut到 仲有興趣留個tg
師兄 有興趣 tg:JING01201

個eq可唔可以分享下點調
同問 推
Gemini 本身耳塞唔係好舒服 想換 spinfit 但唔知換邊款 諗緊AirPod pro 個款岩唔岩
apple全套就一定得
samsung理論上都得,但好似話唔係全部app都得
啲人話cp360
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞