True Wireless真無線耳機討論(53)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
聽講大廠黎
拎左耳機,音質好正,分析力超高,不過ANC比較弱,我自己又唔care ANC嘅,有就ok

用一圈一動真係唔錯,似我以前玩開嗰啲iem……

Audio retransmission我覺得有用,我平時用黎公司開call好方便,唔洗換番有線耳機
ching之前用開邊隻true wireless

同devialet比 邊個好聲啲
想問有無一隻類似LIBRATONE Track Air+ SE果種
唔太入耳仔既真無線推介? 自己耳仔洞比較細
想要隻帶得舒服又有ANC既耳機
搵過係咪得新出果隻live pro+ tws真無線降噪耳機?
點解要開住蓋叉電?
我都想知佢叉滿其實識唔識斷電
因為一直見佢都著住綠燈

除左呢樣暫時咩問題都冇
聲真係正,好清,樂器人聲分離感唔錯
佢識唔識自動斷電?
訓覺叉住好難著綠燈炆線
唔該哂咁你之前有無用過邊隻大路既truewireless 可以比較下?
想知iphone 用個盒轉會唔會好左
900蚊,算了,水貨冇保
都係等下其他,想要靚音質,不過要2k up真係唔拾得
所有品牌大廠好細廠好 唔好買第一代
特價買左 ckr70tw講音質真係唔係好多隻可以同佢鬥
貴嗰d未必係勁音質 係勁通話/anc/連接穩定度etc
多唔多問題同易壞?
用左一個星期 暫時冇咩問題 我雜食偏聽女聲多 呢對真係perfect
大家好,想問下$700 budget,想買個係講電話清𥇦 同埋睇片無delay嘅 有冇邊隻推介?
暫時考慮緊sabbat e16 /edifier tws5 /edifier tws nb2
要開住蓋叉先睇到叉到幾多%
淨睇燈 綠燈淨話over50
唔記得講 用緊iphone x
你駁住線開盒睇係一定會有charge個logo
就算100%都一定會有
正如你手機駁住線charge到100%都會有個logo一樣咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞