True Wireless真無線耳機討論(53)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
我都買左85t , 都幾靚聲
仲未到聽講話85t易甩,但豐澤個sales又話同75t size一樣
b&o eq希望快啲出
睇返個網好似20/7
銀包已準備
本身用開Jabra elite sports 表示感覺良好
用咗3年有一邊終於收皮
之後去咗買mw08 聲真係好靚 但個anc垃圾到冇得再垃圾 你要係好靜環境先聽得出佢啲聲幾靚 開咗冇開冇乜分別
講電話人地係聽唔到我講咩好似潛咗水咁 冇諗過呢個價錢係呢個質素
如果我著重個anc 因為我最主要係做gym用 同埋我聽開hip hop/R&B 著重bass 有冇咩好選擇?筆直冇所謂
用緊andriod 電話
有邊隻true wireless 通話收音個noise cancelling 係好?
地鐵用true wireless打親電話都俾老婆diu9我
岩岩出冊未見過女? 真係靚就大把人求ig啦

有無ching試過呢款有無食評
另外想問係咪支那band嚟
同問
我又覺得唔易甩
入手左buds pro 音質好撚正
但係ios個samsung app仲未支援buds pro既
有小小中伏feel 想問幾時先有update
Senhiser or this?
話左唔會支援ios啦,dl rate又低,評分又低,慳翻隻it狗好過
我手頭上有airpodpro 同mtw2 電話係iphone加samsung,如果buds pro ios有app我有D興趣將mtw2換成buds pro,咁我就兩邊都有專用武器
有冇人覺得呢排交通燈附近嘅藍牙干擾勁咗好多
想問下E8 3.0個通透比起1.0有冇進步?

因為我1516緊買E8 3.0定airpods pro
airpods pro個通透真係好真

利申手持E8 1.0
聽開香港男歌手廣東歌
除左AirPods pro 之外有咩推介?
而家用緊sabbat E12
Budget$ 3000耐
聽開apple music
新手一問
聽iphone spotify
Budget below $1500
有冇好推介....

而家用緊 audio technica LS300
想換 true wireless..
iPhone 用返AirPod 未得囉,除非你加budget

係咪監控
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞