True Wireless真無線耳機討論(53)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
比個cs水左我啦 今日有問過 佢答我5年 我心諗有無甘so
live唔係入耳, 易戴, 但音質一定比不上
扮工出門食野做家務時意外地方便
隻falcon 唔見咗一邊
係咪冇得佩返
唯有疊埋心水等xm⁴
帶dg 朝早係中環站 斷到聽唔到
xm3唔講跌唔跌
完全唔防水
用左咩塗層 個防水防塵高過普通版
隻DG
左耳叉得好慢
開蓋叉對earbuds夠100唔識停
AutoPause 又淨係得左耳有
係咪算正常?
有冇巴打airpod pro耳膠係用spinfit cp1025?
原廠同spinfit邊隻舒服啲/隔音好啲?
叉得慢同100%唔停應該唔正常
但我都係得左耳有autopause
點睇anker Liberty air 2 pro?用嚟做gym跑步用
用緊第一代藍芽jaybird
發覺DG有時都bug bug地
依家左右耳都autopause到
但100%都又唔識停
同埋唔係次次一開盒就auto connect
airpods而家講電話都好麻麻
有無巴打用緊bose?講電話掂唔掂?
支那牌子,不作考慮
E8 3.0 vs jabra 85t
Audio quality邊隻好啲?
想問問因為有里數就到期又想換耳機,所以想請問大家覺得以下邊款抵玩啲

Jabra Elite 85t 34,510里數
Jabra Elite Active 75t 27,630 里數
Jabra Elite 75t 23,350 里數
1more EHD9001TA. 17,108 里數

我係用Android機,會用黎傾電話同搭車時聽歌(用YouTube music),請問各位會覺得換邊款抵啲?
定其實直接出街鋪買會抵啲?
麻煩晒
有貴買貴
85t啦
點都係E8啦 B&O 同 Jabra
室內都仲ok,戶外使用不能
我都好怕會叉爆電
我個autopause 兩邊都fail左,明明第一日用係識
DG 用家又開始feel到bug了
呢d細廠搞新產品都係不了
利申 等xm4
有冇巴打用緊ath ckr70tw?
多唔多問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞