True Wireless真無線耳機討論(53)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
排名不分先後 暫時最多人傾如下:

B&O Play BeoPlay E8 3.0

Apple AirPods Pro / Max

Jabra Elite 85t

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2

Master & Dynamic MW07 PLUS

Master & Dynamic MW08

Noble Audio FALCON Pro (暫無香港行貨)

Nuarl N6/N6 Pro

Sony WF-1000XM3

Samsung Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy buds pro

Audio Technica ckr70tw (暫無香港行貨)

BOSE QuietComfort Earbuds

Cambridge Melomania Touch

Libratone Track Air +2

KEF Mu3

RHATrueControl ANC

Devialet Gemini

Bowers & Wilkins launches PI7(上) / PI5 (下) premium true wireless earphones

感謝會員文化節拍提供
-yamaha隻e5a/e7a搞到要停售兼回收+退錢

https://av.watch.impress.co.jp/docs/news/1309145.html?fbclid=IwAR35V5fwzYgjrHM81xek1rTwim3sHvvXPzb8YuPFVHQHxE83t1mUQptGiDA

疑似Sony WF-100XM4產品圖流出

其他品牌詳細可以自己再追Post

TheClub有email隨時拎得
衛記會員可以搵巴打借

以下支brand好買,歡迎各位巴打再提供
Anker/Soundcore
Taotronics
1more
KZ CCA
Pamu
SoundPeats
Edifier
Mifo
FiiO
Earfun
HiFi Man
Cowin
Mpow
Earfun

中#1001者請copy以下到新post #1 多謝合作
原來TWS有post
咁喺度問下先

點睇啱啱發布嘅B&W PI7?
想試下
再唔係都係揀返momentum true wireless 2?
前一頁有講
The PI7 has a four-hour battery life
4個鐘 唔駛屌佢啦
同埋咩牌子都好 唔好買第一代
除咗4個鐘 其他都好似幾勁
有冇咩其他推介
追post睇又話mtw2人聲唔係太係掂
適合orchestra only咁
mtw2 update咗Firmware之後人聲已經好過之前好耐
budget 500-1500
係時候換機, 有咩好介紹?
音質一般都可以, 通話唔常用, 最好可以錄到打字
有埋圖,正
Devialet Gemini 究竟咩事係咁delay到冇哂影
之前有software bug 停售咗
而家fix返 出返了
本身想買呢隻 等左咁耐唔爭在等埋wf1000xm4算
Devialet Gemini 真心想試
一來佢有幾樣專利技術 二來本身牌子既speaker都有保證
唔知效果係點
好正架 你可以去佢專門店睇吓有冇得試
Libratone比中資收購左
要扔佢落中資list
想問,有無「不入耳式耳機」介紹?
鐘意聽女聲,同OST類
最近耳仔發炎,醫生叫唔好用入耳式耳機
想唔成日斷線/窒機
用iphone7plus
想問下iPhone係咪用返AirPod pro最就手? 本身想買momentum true wireless 2用
一定要訂,冇現貨買?
門市有得試
有冇巴打用緊nuarl n10/n6 pro分享下心得
mw08 有無包膠
想問b&o 3.0配咩耳膠/棉好
airpod/galaxy bud live
不過佢好似都係丹麥果邊Studio做調音同設計
如果著重重bass既 我試過Libratone其實算幾好
謝師兄,galaxy個個好似好易掉出嚟咁
x2 我都係咁諗
到時再決定入邊隻
RHA truecontrol anc好似無乜談論同review
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞