召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
Lm
經理人冇mira默許既邊敢咁串啲觀眾
睇返上條片都知mira唔太接受啲負面評價
唔係點會叫人地做黑粉/hater
只係好多野mira唔方便親身講 咪由得個經理人屌啲觀眾囉
分分鐘仲讚經理人屌得好
佢圍內既朋友黎 好似叫homei
我反而覺得係Mira意思但係條廢中講
佢真係一個好接受唔到負面野既人
話佢肥叫佢減肥唔得
片越黎越難睇俾下意見叫佢改善又唔得
屌佢賣廣告又唔得
咁接受唔到意見學咩人做youtuber
摺咗個channel直接做全職代購算啦
利申:本身一直都sub佢,雖然d片越黎越難睇
但見到佢睇支那劇嗰條片即刻unsub咗
容忍係有限度
家吓啲kol冇料到但又想學人拋書包扮知性
繼屎盆抄外國blog同朋友講生日祝賀之後
今次到Laiza Ng抄Medium同Times Of India嘅文章
呢度抄吓嗰度抄吓就當自己識寫影評
好心啦 有睇過佢以前啲story都知佢英文差 篇review啲句子結構一睇就知唔係佢寫
氣質呢啲野唔係整吓陶瓷再印幾句抄嘅quote就有架
果然係近墨者黑 同藍瓜珍Jade藍班藍絲咁撚friend都知實冇好嘢

補link: https://m.timesofindia.com/entertainment/english/movie-reviews/the-father/movie-review/82083673.cms
https://medium.com/the-coffeelicious/why-is-ageing-scary-522e984a9467
之前佢有情緒病
可能因為呢個病影響咗佢好多
笑死 影評都要抄人
plagiarism 100%
專程喺第二度左抄右抄咁大篇文po上網
當係自己寫想比人覺得佢好有修養
好病態
I felt very deeply
屌笑死好心冇墨水咪扮啦 條友擺明睇完套戲都講唔出咩大道理但又想share自己有睇 就上網抄影評
我覺得佢對眼好怪
有啲鬥雞眼
佢哋同一間中學架
之前yumi live有人問cissy啲嘢 類似係問佢哋識唔識咁 佢即刻黑口黑面 又話唔好提呢個人
唔知佢哋有咩深仇大恨 可以驚對方同自己爭飯食掛
嚿腩肉係無辜嘅,主要係個人同樣嘅問題
想講佢del咗最新條片
係咩片呀?無緣一望添
好記得之前有個觀眾類似cm話擔心佢健康 叫佢食少啲
佢覆:係咪唔記得咗我有情緒病
cls
做kol難,做觀眾仲難
咩都唔講得
成日都攞自己情緖病出黎做擋箭牌
其實有情緒病嘅話最好摺埋一輪調整好自己狀態先再出黎
佢呢段時間賺埋嘅錢應該可以support佢好好休息一段時間 不過要買名牌就另計啦
依加你地睇開邊個?
我驚你地唔中意
唔需要再幫佢用情緒病做擋箭牌!佢今次同經理人錯得太離譜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞