召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
咁三家姐又賤好多,佢叫手足自焚到依家一句對唔住都冇喎
叫左我咁多次做乜鳩
屌乜春 洗唔洗嬲到特登開一層屌我個名
我都費事同你隻癲雞嘈
依家我多謝你幫成個痴線西po推po呀

不斷講足十幾版
就話我係打手又盛 又話我係五毛
上面都有唔少人講你柒 有人幫liz講說話
你又洗唔洗每層屌佢地每一個呀

明你屌唔同你立場既人
但教下你啦 咁撚激動咪盞其他人反感你囉
癲雞
又真係出黎柒架喎
又真係比我講中打一大篇野
就係唔撚用屌我既力度去屌狗妹架喎
真理果然愈辯愈明
啲人一急就開口埋口癲雞一個有用既point都up唔出不停人身攻擊講事實既人
一時又spin下人地打好多字好多emoji
仲學埋晒啲藍絲袋錢落你袋式教訓
你柒左喇屌你老母 柒撚到成個post都笑緊你呀 你老母個閪都唔想接收返你呀 柒頭狗打手
Liz咪又係到而家都冇正視過自己講蝗語
我會話係兩舊屎一樣咁臭
精警
已經罰抄咗
係囉
你偶像改咗新冠病毒
你再問佢又屌你係癲雞架喇
會員考車一take過 問你呀
一大篇字
絲打好似你打得多過我啦下嘛
打一大篇字唔得?得你可以打咁多字?
你咁憎liz幾時去dm佢
同佢講曬你係連登咁多屌佢既言論呀?
重點係你咪淨係夠膽係度洗版式屌佢囉

打左咁撚多次屌你老母
打左咁多紅字屌柒我
又話我spin

我比翻曬你
屌你老母死癲雞洗夠版未
bb來了 你死開啦
打足我個名咁多次
依家你係咪追數佬黎㗎
bb來了 你慢慢屌我 慢慢繼續紅字打我個名啦
真係冇咁多時間同你嘈
最後一次覆你
繼續洗版式啦睇下其他絲打睇厭你未啦
而家冇人屌我洗版
得你駁唔到 狗急跳牆係咁屌我洗版咋嘛
做咩呀 屌我用蝗語就咁大力
一講到你偶像就龜縮呀
駁唔到就走 柒到仆街 一日到黑淨係識拉其他唔關事既人落水除左呢啲低莊手段你仲識咩呀撐警狗
其實唔洗下下打紅色大字咁激動
係呀 追你用屌我既力度去屌你偶像呀
做咩呀 屌完人雙重標準 自己又雙重標準呀?敢係到屌我用蝗語幫你偶像洗底 唔敢去屌你偶像呀
我唔用紅色字佢就扮睇唔到skip架喇
Btw 我一早係liz youtube+ig留晒言屌佢用蝗語
之前都post過上黎
唔係淨係係連登到屌佢囉好冇
之前佢用新冠病毒我都叫過呢到啲絲一齊去佢youtube 留言
似你淨係敢係到屌我大大力 面對唔到自己偶像做同一件事咩
做得好 條打手快撚啲收嗲出去開道德西啦屌
條友講一句覆十句洗板都痴痴地線
可能佢生活壓力好大
佢先係最煩個個
有冇人可以嘈完通知返我入嚟
駁唔撚到就話人痴線
狗真係狗 連啲打手都寧捨垃圾
下個post先入都得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞