召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
話說前幾日好似見mungyu 有個蠟燭/精油嘅shop(?)
唔知係咪佢搞定幫朋友宣傳 有冇人有去市集望過
好似係佢自己出

點都好過夏子婷aka蝦乾(傲映風)
講起抄katrina 覺得呢個女仔呢張相都抄到好足 (髪型 套衫 成張相嘅setting)唔明點解啲人會抄啲咁俗嘅style
同個樣唔同 好堅定好tough既
就唔該 唔使再喺ig story扮柔弱扮傻豬豬咁啦
我係錯/8婆先俾佢窒既話 我無所謂
但係無端端窒9我啊 仲要本身係同佢fd講梗野
係你木魚姐搭嗲咋
你又講到似層層咁 都唔知係咪真係識佢啦 打手
痴線第一次見人嘅賣點係把頭髮好好笑
我都有留意呢條女
至少人哋真係喺Katrina嗰度買衫
唔似得條山東婆咁
不過講起又講 mk 妹會真係有樣睇
呢條女啲Story句句都粗口 好冇氣質
#mungyu永遠打手

木魚姐個人ig
Watt都有follow架 我無吹水
信不信由你
真名嚟
點會啊 人地充滿正能量
只會係story打下 haters gonna hate
或者 謝謝一直在我身邊的你們 有你們真好
啱啱去咗睇 佢踢對拖鞋出黎個下真係唔識講
名牌果然係買唔到氣質
Mungyu有咩得罪痴線西要咁話佢
痴線西唔係要追擊果班呃飯食西女人嘅咩
係咪英文得2嘅補底班嚟

大家咁愛木魚姐 就俾多2張大家
吓 你地不嬲都脫離咗以前痴線西主旨好耐啦
一個ig shop model都無啦啦比你地評頭品足
第時真係遮埋樣先好出post
當自己明星?仲分開兩個ac
無狙擊喎 笑下姐
咁佢真係好笑嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞