召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
你好黑心為屌而屌人地發左聲仲想人地點
嗌都嘥鳩氣
不嬲都話咗狗妹歐陽白露係世界女
我記得之前d post 絲打們都有講開d重要日子狗妹一律唔出聲
就算有聲出 都只係share d 模棱兩可嘅post
不嬲都話唔睇佢d片

點解而家個風向轉左架?
係咪曬駱駝做緊嘢 係到帶風向

反正我就不敢苟同佢模棱兩可嘅立場
啲片又無聊 YouTube hide 左佢d片好耐

覺得冇問題嘅絲打們 你哋咪繼續睇繼續支持囉
無端端話人哋個bb無辜做乜9 你哋嗌口號時有無打冷震?

身邊都有好多朋友有follow 佢同睇佢啲片
正正就係因為佢個立場好容易令人地誤會(所以人哋咪做世界女囉
但唔好意思我係愛恨分明 所以我唔會俾錢佢賺
係㗎 鬼叫我又黑心又口臭咩
唔似得有啲人道德偉上身痴線西清泉就對黑警家屬新冠肺炎視而不見呀嘛
次次啲打手一衝出黎 一講新冠病毒呢單野佢地都靜撚晒
好記得果時中共正名個病做新冠病毒 全世界都係到笑乜撚野新冠
得呀狗妹白露跟都跟唔切
有線仲要去左武漢睇下個乜野市場係咪真係有蝙蝠食冇人叫新冠病毒 得武漢肺炎比人叫
仲可以spin去話youtube黃標
果時youtube fb 都未react到新冠呢個terms
全華人圈子得狗妹一個用都可以洗底
真係坐緊啲手足都唔夠佢黃
狗妹唔講新冠
點賺錢養狗b
佢地話我選擇性失明睇唔到狗妹批評警隊
咁佢地係咪都睇唔到狗哥係721元朗總司令
講完唔認同呀哥轉個頭又走去請呀哥黎婚禮
Fyi婚禮界係唔做狗同狗家屬生意
狗妹啲婚紗禮服唔知係邊到租返黎架呢
岩呀 所以下面我罰左自己抄認左錯
唔知你偶像狗女x狗妹日日係片到講蝗語有冇認過錯 有冇講過以後唔再講呢
哎呀唔記得左 歐陽白露做咩都有免死金牌
就好似而家明明屌緊佢用蝗語
都比d fans spin去屌佢條友都用蝗語
歐陽白露又成功洗底
冇人屌佢用咩一步到位 咩已婚年過三十中年婦女
我liz又贏
咁都有人可以兜到狗女係黃咁樣講達哥都係黃啦黑警死全家 liz啊哥係歐陽德元朗指揮官 721呢 而家痴線西變撚咗道德西
捉到一兩個錯就可以SPIN走歐陽白露用蝗語既事
呢到D打手真係勁 已經冇人再講歐陽白露用蝗語
唔知以為我同狗妹一樣IG十幾萬FOLLOWERS
YOUTUBE閒閒地幾萬人睇
影響力同佢一樣
喂如果我用蝗語都咁大件事
你點睇你偶像日日用呀
我呢就認左錯罰左自己抄
唔見你偶像有任何一次為自己講蝗語認錯WOR
咁大力屌我用蝗語又對自己偶像所作所為視而不見
係到屌人雙重標準
珍珍自己都整個尷尬emoji
唔好咁啦你地
對住手足唔洗有同情心
你睇我罰完抄認完衰仔都仲比佢地捉住我講左一次蝗語黎屌
但就從來都冇屌過佢地偶像日鳩日講蝗語
你咁樣踢爆佢地又要晒時間去搵料駁你架喇
一陣駁唔到咪屈下你唔係香港人 唔係手足唔係黃 係酸係格臭冇口德
總之我LIZ講蝗語 做成個華人YOUTUBE界第一個講新冠病毒 請721元朗總警司去婚禮 老豆係退休狗 都係黃唔準話LIZ唔係黃你話佢你就係唔抵得係打手
仆街 又撈亂左佢呀哥係總警司/總督察/總司令
屌唔撚識狗D TERMS一陣又比班打手話我鳩作
總之就721 INCHARGE果條歐陽德 係LIZ歐陽白露親生呀哥啦屌
笑死
間唔中就有D道德西衝入黎
一時又八婆一時又口德
就快係痴線西POST講野要分返開有口德一組同冇口德一組
利申 坐緊地獄快線
你回應你偶像D野未姐
未就咪撚成日叫我啦
講黎講去三幅屁
駁唔到就屈人
唔係呀
唔知係咪比佢DEL左
有個冇ICON既ACC留言:你打咩針就代表左你咩立場!
COFFEE: 只是聽老公話去打 打針也要看立場嗎??
我冇CAP低
唉一陣又要比人話我為屌而屌
屌我都係 已經好撚混亂搞唔清佢係指揮官定係唔知咩職位啦 總之係有份721
咁撚開心你點知的
黑警死全家(歐陽白露唔計)
下次講721 INCHARGE算
我記得除左條光頭撚樣
就係佢呀哥出黎講發生咩事
狗妹自己講
佢老豆係退休狗就係老豆搵仔起出黎既
唔好再繼續成隻癲雞咁啦
打足幾十個cm 又勁多emoji
睇到眼都花

liz真係唔抵幫㗎喇 講埋曬啲奇怪蝗語
唔講廣東話口語
但認真你又唔洗咁激動
咁你頭先真係柒得幾勁呀嘛
不過你罰埋抄咪好囉

見你咁激動不斷幫我地推po
其實多謝你都黎唔切啦

D打手真係好撚低汁
推呢個COMMENT比大家笑下
佢自稱「幫我地推POST」
又割得幾快
大家快D埋黎一齊笑下
垃圾到
上幾頁仲係咁屌我用蝗語
罰完抄就想當冇左件事
繼續無視狗妹講蝗語
駁唔到就割同埋堆
再唔係就人身攻勢
睇開狗妹既人智商真係得咁上下笑撚死我
中風死撚咗咁到時係咪要飛返香港送殯到時斷氣唔好撞正有咩投票期呀 唔知到時班打手又會點大做文章:Liz心繫香港 大住個肚都飛返香港投票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞