召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
第三張笑係真係幾甜嘅
不過其他就真係相靚啲
佢IG啲相靚啲 反而舖頭啲相我都覺得一般般
唔撚係啊 覺得自己靚!?
中學
嘩屌仲柒過衣家
Yaki新買嗰三對chanel拖鞋加加埋埋都成萬蚊但佢著到好似羅湖幾百蚊A貨咁
試鞋條片根本就係旺中啲舖頭嚟 踢對鞋出嚟嗰吓MK到呢
一陣cornerc獲主狗pepe護士老公[/b]
又出黎潤9人
你夠請左個連moral evaluation altitude 都唔識嘅model啦
咁樣好唔好笑啊
得閒就看下舖啦 唔好坐埋一邊飲珍珠奶茶篤電話覆連登
你咁樣仲似公主啦
小心yumi搶你個男店主呀女店主
有時睇Serco ig都真係覺得幾尷尬下
佢真係好撚犯眾憎
Btw幾時開返個
CORNERC惡行事件簿
個yumi 真係好八婆
明明蝗miu 係因為合約問題先唔同coner 合作都比佢講到因為政治立場同性格唔岩
明明係女店主話比蝗miu 自由身同其他shop合作之後又反口先唔做
條8婆講到人地比人炒咁
舖頭冇生意咪上嚟mon po踩同行囉
屌你 最冇資料話人柒係你吖 同我走!
笑到痴線咩課程嚟?
話曬都大專生 學啲咁嘅嘢?
咁嘅程度嘅嘢點駁返大學啲課程
我見我frd以前讀asso嗰陣 學嘅嘢都唔係咁
溫represent(代表)就要滴眼淚
咁不如quit(退出)咗佢 做佢想做嘅model(模特兒)啦
原來咁多人都覺得,所以我先話根本佢地都係一擔擔
收皮啦黑心店主
點解讀書可以同佢家姐差咁多....
想像到佢如果短頭髮應該好柒
N年前D尋夢園小說女主名咁
覺得咁樣先正印象中好似無一個po專講cornerc嘅柒事衰野,但可以個個上連登嘅人都知只要個店主一留言就有人屌佢真係好鬼正過街老鼠嚟架 Pepe護士老公

yumi rachel又成日扮甜,小心佢地搶咗個男店主
好撚煩呀我真係唔係
咁仲衰 抄呢個style條仔就返黎 唔怪得係咁抄
無話mungyu唔假 係叫你縮返入老母閪唔好借啲宜加把口喺度鬧曬成間serco以為無人知呀CORNERC店主 你收皮啦唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞