召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
點解yepi對眼好似唔識focus咁 真係有種唔識形容嘅奇怪
唔係掛,仲有studio同個brand
既然都係 點解唔p埋件衫啲皺褶
終於到我-追擊yepi手上水
幾廿歲人仲有陣Mk味

明思真係好有心機
佢自己望返呢啲相會唔會好尷尬
最搞笑係全世界都知佢真面目係咩但係都要P到自己第二個樣 真心做乜鳩
用嚟呃啲毒撚同妹妹仔
佢對眼focus左去邊撚到
佢真係攞個心湊女
羊羊係個好有愛嘅屋企長大
張張相都唔同樣嘅
佢咩衫呀裙呀褲呀着晒上身就覺得靚
原來咩都着晒上去就係識得襯衫
佢地個feel似大部分設計都係toki諗
Polly只係做幕前岀名氣 大家各取所需
唔知Polly性格點 但我睇過佢幾條片又唔覺佢自大
可能toki覺得自己付出咁多 但欣賞嘅眼光都去晒Polly度咁
我只係一個有睇下佢地啲片嘅路人 對佢地嘅感覺係咁
講得衰勿屌
可能係因為佢副con好大直徑 太唔自然
點解D一齊左好耐既情侶一分手
是旦一個好快就會結婚
羊羊真係好得意
我自己反而睇法係倒轉,我覺得畫圖,揀料,改良,拍outlook,idea,後製等等都係Polly為主。
不過都係靠睇佢片同佢地既live估。
希望唔會影響到JLT product啦,話晒佢地既產品係堅有心去設計,唔似yepi公仔咁

完全唔明啲brand寄成個collection所有顏色嘅foundation畀KOL做咩野
好浪費....
我有一直有呢個迷思
因為香港做MARKETING班人仲係停留係"有NOISE=好 無論係正面定負面"
PR們見到呢個POST可唔可以淨係送D岩色既比KOL你送咁多比佢地用唔著 好既就送比VIEWERS 唔好果D咪又係拎去賣 即係人地都係當你地D PRODUCT係屎 擺屋企都嫌阻定 咁樣就MARKETING真係好咩
呀ME都話係化妝師可以用得著
其他人可能攞黎油屋企幅牆都有淨
各位小心中1001
中咗就開PO
係 根本上連佳麗無做錯過任何野只係d腦殘粉害咗佢如果唔係佢應該多d支持者 希望今次之後大家可以對連佳麗改觀啦 唔好為鬧而鬧
btw絲打識連佳麗條仔?係咪佢師傅Alvin
之前d haters 做9佢好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞