召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
你真係咩都為屌而屌
打biontech都港豬?
你話佢打科興就抵死姐

仲有 想講呢 諗嘢唔好咁局限
好多係香港既留學生為左遲啲外國開翻關
有得入境翻去外國讀書都已經打左biontech
條友好柒
我係佢縮返老母個閪入面算
就算佢俾人屌係偽黃佢都比狗妹liz做得更加多

Sorry 不能認同
三鳩開頭講到喺瑞典返香港係為加入抗爭行列
點知比人踢爆係為書展搵錢先返香港
仲要班手足對面海食緊tg 佢就係度唔利申賣廣告食buffet
佢老母閪喺瑞典聲大大講到有咩事會盡幫
瑞典手足叫佢幫手 即改caption 又係度推搪又剩
去一次集會po足幾次
姐夫係黑警唔利申仲叫班𡃁妹同佢講發夢嘢
返香港口講一齊抗爭 實際去新加坡泰國旅行
仲要po舊相呃大家元旦有出嚟遊行
到香港開始爆武漢肺炎就即刻急急腳走返瑞典

更加唔使講叫手足自焚爭取輿論

三鳩就算係黃又點? 心地差到貼地
呢啲人嗌聲你手足我都想嘔
口講愛貓 點知返香港有錢搵就掉底隻貓係瑞典
同樣地 口講愛香港 有錢搵嘛愛香港囉
無錢搵嘛走返瑞典遠處祝福大家囉
比人狙擊就叫人自焚
呢啲同路人你要埋我果份啦
滿口大話 欺騙觀眾
黑警死全家包括姨仔啊馮葆琪
對唔住絲打 激動咗少少
但係三鳩無恥程度仲高過狗妹
咁緊要我淨係前期有追過三鳩啲柒事
以為佢有出嚟遊行唔記得咗佢其他仆街嘢
笑到我
條友連洗底都唔識
係咪香港人黎㗎 呀bb來了
其實係呀
最近都多左好多留學生襯仲有得打biontech去打左先
所以完全唔明打biontech同港豬有咩關係
大佬 我地都要翻去讀書㗎
YouTuber 雪姨真人串過馬撚 d 同事on99
https://lih.kg/2507488
都打撚橫嚟講大部港女都成日扮可憐啦。根本一早就對人地有stereotype
屎盆都係 抄人抄到咁撚出面都可以屈人cyberbully
唔該咪撚再出翻嚟污染香港youtube圈
痴撚線,邊忽見到我有幫佢?自己講嘢無邏輯無道理然後我留言講句所以我就係木魚?
叫手足自焚呢單嘢我死都記得 垃圾豬太郎馮葆琪
咁激動做乜一嚟就話人痴撚線
睇到好尷尬 似係喺個event啱啱先識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞