召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
但拍親依啲都好少view數
係咩topic
利申冇睇到
我屌
條褲勒到下面成個型出曬嚟
好撚噁心啊
佢動態加側面真係搞唔掂
係咪有打手 入面個post好多人吹奏
有冇咁岩一開post冇幾耐就咁多人cm吹奏
本身唔識佢 係睇痴線西先知呢個人
心諗有幾造作 睇過?
屌 多謝啊媽送耳環 Thanks mum咪得 咁都要兜一個大圈塑造自己好可憐
嗰頭話人口臭咒黑警家屬個B
轉頭點你名幾次引戰又叫你縮返入老母個閪
明明自己係咁撩人嘈轉個身又話你癲雞話你太激動
道德撐警西嘅標準好難捉摸
好慳家好rough呀
釘完耳窿唔買耳環 「老笠」呀媽嘅
再整唔見 仲要呀媽買返畀佢
我一直諗緊遊子咪得 點解係在外遊子
佢係咪中文都唔識 建議去讀翻首遊子吟
佢之前好似講過自己唔帶retainer先走樣

之前佢喺captv都順眼啲冇咁作狀
而家喺sunny入面啲片都幾反感吓
仲要佢哋啲片成日有一part叫咩美人xx(唔記得個名)
係咁影住creamy個樣,頂唔順
個po個樓主話佢好有初戀feel
連登仔好buy呢啲樣
仲話佢個樣舒服過santis
都幾唔抵
我見佢連門牙中間都有隙
木魚有心機機心到
係咪自貼
笑死 狗妹死全家同coffee係港豬呢D過咗咁多個po仲有人嘈
遲多兩個po係咪要嘈埋pkj 藍jade同山東係咪黃
我見到果下都心諗 有冇咁岩呀
痴線西尋日先討論完
仲幾多人都覺得佢唔係真係咁靚

跟手就即刻見到有PO吹奏
打手都唔好打得咁明顯得唔得
定本人開PO HI 木魚
會唔會太明顯
講真佢依家拍咩都唔會睇
一陣俾下意見又俾人話係haters特登攻擊佢
唔好咁啦 佢哋啲尿好黃㗎
根據你地上面既描述佢都係扮下可憐姐 睇完佢啲story唔會延伸到佢有機心
加上上咗fh痴線西呢到都有人討論啦 出面公海既人點都多過呢到 有人討論好正常
我地po雪姨出黎 咁岩出面夠有人講雪姨既話 唔通又係佢自貼咩...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞