召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
識佢真人 fd中fd
識佢第一日就係咁窒住哂 係八婆到爆
真係當左自己係女神 公主咁
成日要啲fd崇拜自己 擁護佢咁
女仔一睇就知佢係扮晒嘢 扮鄰家女孩
支持serco store其他model好過
watt grace個啲真係有個人特色
唔似呢舊咩夢雨喺度扮

廿幾歲人仲講埋啲咁冇營養嘅白痴嘢 完全唔識尊重人
講到好似有得你揀咁 有冇諗過劉俊謙有冇錢都冇興趣揀你 人地同蔡思韵一齊咗幾年 兩個都係演戲出身 撚會睇得起你呢啲不學無術淨係識吃喝玩樂嘅mk妹
條八婆仲要好意思tag埋人地 知唔知個醜字點寫呀Tina Wang
佢呢個ig係serco當初請佢做model就幫佢開
Serco真係幫左佢好多
營造左好甜美好溫柔 一塵不染既感覺
好假啊救命 有冇人認同

有冇人知珍珍隔離個女仔係邊個
人地Mungyu正牌大學City畢業 相反你嗰兩件呢一個Retake都入唔到U 另一件就只係大大聲話想入CU但都係入唔到
原來佢係city畢業,阿店主又話人ive仔扮大學生 cornerc店主又一柒事
新片完全無化學作用+火花
連男朋友鏡都唔入有咩好睇
有冇性感abc 圖
有人證喇終於,其他打手可以收收皮先
唔該曬
雖然我唔鍾意佢 但今次佢都只係答返人哋問嘅嘢姐
二揀一就係要揀一個㗎啦唔通你想佢點
個店主真心好肉酸
係其他post見到有人講serco store
佢都即時出嚟抹黑
係咪以為講兩句 人哋就收皮
要幾撚痴線先要fd崇拜自己
Serco仲以為自己請中咗個清純女神
點知原來係思覺失調嘅八婆以為自己係公主
笑死我救命
長時間mon住先勁一有serco嘅野就秒衝出嚟咁又係嘅,間鋪霉,model又霉,啲衫又差,其實都係等執
我都覺得好神奇 平時講其他kol又唔見佢會講嘢
上面仲係咁插mungyu 但係其實佢自己心地差都唔係好得去邊
其實條問題低質可以選擇唔答?
講到揀另一半淨係需要睇佢有冇錢同靚唔靚仔
佢自己膚淺就算啦 仲要大大聲講出嚟tag埋人地
惡過共產黨,我有ac就可以講嘢架啦on9
唔洗再spin喇
上面有人識佢真人,已經證實咗佢真人都好閪
有冇人覺得夢雨呢個名好leung
係佢真名黎?

不過就係mungyu city出身佢個人物設定更加唔可信
真名 顏夢雨
嘉盈真係好嘈好MK但平時講啲野又幾好笑同埋貼地
之前睇小薯茄訪問熊仔頭佢地問邊個女幕前合作得最舒服
佢地都話係嘉盈
夠識做 係第一個請佢地食飯既人 食完飯又會幫手執野
睇完佢地咁講我又覺得嘉盈唔錯
(利申:絲 唔係睇樣睇波 覺得嘉盈以前靚啲而家麻麻)
都係輕鬆玩下啫平時同朋友搞下笑都會咁講啦 咁認真做乜
耳環 衫 同鞋
全身得3樣野,每樣都唔襯大家
犀利
我以為佢叫木魚 個樣係幾鄰家女 但ig d story真係打晒冷震 都係watt正d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞