召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
睇佢po啲story
發覺身邊好多女仔frd都po過類似呢啲嘢
都係扮天真無邪 自己好善良之類
睇到都覺得做作
通常呢啲女都係包裝到自己係文青
打啲caption又寫曬書面語
但實際書都唔睇本 學歷又低
睇到真係得啖笑
最撚重心計通常都係呢d扮善良嘅八婆
根本成間舖都一擔擔 物以類聚
真正學歷高嘅反而唔會扮文青囉
實際只係ive仔扮大學生
屌真係越諗越on9
雖然我認同你第一句
但唔該唔好再詆毀serco store
我講既例子唔係比你借題發揮
過煮啦
插畫蛙慣常俾連登痴線西鬧幾句就係咁依出幅畫「練 習~」去回應失實嘅言論
唔識佢就咁睇都頂唔順
好作狀好尷尬
好難唔覺得佢係自編自導
人地以前大口氣話 就算有男朋友都唔會比佢上鏡 如果福正出咗鏡就會無初心

最好笑係之前yepi有條prank福正 話自己係咁發脾氣 睇福正會點 重點係prank人地都可以成條片淨係影自己個下好野

福正出唔出鏡都罷啦 兩條友啲內容咁無聊
無乜火花
屎盤真係好撚造作
人地畢業都要拎人件袍係咁影相扮自己畢業多次
佢喺屋企搞乜嚟 個人愈嚟愈黑好多老泥咁款
得罪講句 唔覺佢靚女 面大鼻扁
但真係有鄰家女孩浸除 所以幾討好
佢懶係唔想今天的我打倒昨天的我所以唔比福正出鏡,但係又明知自己唔拍情侶片冇嘢吸引到人咪搞到而家咁奇奇怪怪
不過就算佢而家拍返情侶片都係好低質
愈係咁Po 就愈貪心貪錢
佢做model即係代表間公司
間公司請得佢即係認同佢
如果有日佢地請咗個藍絲做model
唔通又可以分開黎講?
割席囉
心諗 正 我今日真係好人
咁即係你哋認同yumi收兵兼要求啲兵送大禮比自己呢個行為?
On9 關我撚事咩
最撚憎你呢啲抹黑人又穿煲嘅八婆
根本成間鋪都一擔擔 物以類聚
真正學歷高嘅反而唔會扮文青囉
你間濕鳩鋪無一個讀大學同有墨水,好心你咪鬼賣文青衫啦 唔好扮文青
2個model都係死mk就賣返潮牌衫啦店主
實際就係hkuspace扮大學生話想入大學
屌真係越諗越on9

你喺連登成個過街老鼠咁成日一講serco store d 野就突個龜頭出嚟俾人屌躝啦
其實有冇巴絲知道點解佢會係咁po性感相
我聽人講佢以前唔係咁
都係拍攝效果姐 觀眾太認真
之前見有巴絲講佢同個EX散左之後就變成咁
唔知係咪受到咩刺激 可能個EX同左個性感ABC一齊

BTW 真係好肉酸 做人有返自己STYLE好冇
同埋KATRINA真係靚佢十條街
唔識就查下字典咩叫東施效顰
真心痴撚線
我唔係店主,唔好再成個弱智咁jer撚住
唔好借d意spin去第二度
扮天真扮甜嘅人都好大機會搶人男朋友
好心佢咁黑就唔好用埋啲啲filter啦
整到自己好似啲賓賓咁
可能星期日去維園會同啲同鄉融為一體
屎盤有份拍不日成婚?
好似做路人甲過兩三秒鏡?
你俾扮天真扮甜嘅人搶過男朋友?好大機會?喺邊度得出嘅結論嚟?你9up當秘訣就唔好衝出嚟啦店主你先成個弱智咁講野無嚟邏輯

我對呢個model無感,但你憎serco store憎到要人格謀殺人地,仲話自己唔係店主你柒少陣啦,上幾頁有埋你副尊容呀,睇下自己幾面目可憎先啦
以前同heigor都叫有火花 打打鬧鬧咁幾好笑
但宜家同福正真係悶撚到 好似驚得罪對方咁講嘢就住就住 佢同福正啲片睇幾分鐘已經唔想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞