召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
講真佢啲term支那人都唔用
在外遊子嗰啲似文言文多啲
佢講呢啲term係奇怪 但支那人都好似唔係用呢啲terms
佢唔講武肺係衰㗎喇
但佢個ig post其實都講到好明啦
上面咒人生崎胎會唔會衰格左啲

佢批判左警隊D乜?攞出黎一齊睇下?批判警隊做得唔夠狼定係做得太狼呀?
大把藍絲都話一早耍開槍射死晒D學生啦 都係批判緊警隊架
係條片到返中學SHARE先影一兩下連儂牆 連CAPTION同VO都冇講係支持邊面 咁樣叫表左態
講一兩句大家都關心香港大家都辛苦有幾難?蝦乾宦識講大是大非前錯就是錯啦 最後咪又係繼續淘寶繼續做港豬
都未計我上面講歐陽白露條死狗妹成撚日講蝗語
一步到位 新冠肺炎 已婚三十歲中年婦女
係呀真係好撚黃呀 黃撚到成個YOUTUBE第一個衝出黎講新冠病毒
連佢經理人雪姨都係講疫症 唔敢講新冠病毒
歐陽白露為左唔得罪中國FANS就首當其衝做第一個
WOW真係好撚黃
坐緊D手足真係多謝你地原來黑警死全家係口號黎叫下就得唔洗做架
邊個收左口講新冠病毒呀?
攞出黎睇下囉
最多咪講疫症唔講武漢肺炎
歐陽白露講果時YOUTUBE未BAN架屌佢老母
果時立場同有線都仲係講緊武漢係起源地
成個香港都冇人講
我LIZ第一個講
仲要講完大把FANS幫佢洗白
我LIZ又贏
洗白蝗語嚟㗎喎
補足返:狗妹結婚仲請佢黑警呀哥添
關係幾好呀

佢黑警呀哥上埋電視 元朗刑事總督察喎
係咪唔記得721警署落閘?唔記得幾多手足俾狗跪頸
幾多市民俾白衣人打

咁你地繼續當口號咁叫黑警死全家啦
選擇性睇唔到?
召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!
https://lih.kg/teQRxBX
#577 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

如果你話佢講得唔夠明白唔夠直接
都可以理解
但明明有講到 又話人冇講 係咩事
藍加紅
其實佢有返嚟投初選都間接性表明咗啦,
係痴線西一直喺咁話佢食2家茶飯咋嘛,
實係突登返嚟投民建聯

呢到係咁㗎,唔講到明自己條底褲係黃已經要死全家㗎啦。
佢自己真係講蝗語喇
千錯萬錯都唔係我liz嘅錯
屌撚哂你地老母呀黑警就係要死全家
我哋把口臭 夠唔夠黑警隻手咁臭呀
liz有留意警暴 暗黃㗎
達哥:一直關注事件就畀人屌
liz作為狗女 唔公開割蓆就暗黃

達哥:Am I a joke to you?
咁你有冇諗過佢做乜嘢都要間接係想點?
咪食撚晒兩家茶禮囉
仲夠膽講間接 咁撚間接你都咁sure佢投邊一邊
好勵志 明明臭雞一個好彩搵到人埋單依家洗曬底做kol
咩色都有,就係無黃
好似話嗰時coffee唔知自己有咗
懷孕不足12週
你唔好篤爆佢啦,
「大把藍絲都話一早耍開槍射死晒D學生啦 都係批判緊警隊架。」

臭雞 佢嗰陣係咪賣淫呀?
洗唔洗雞前雞後呀
同出面班連登仔一擔擔
唔知佢同上海仔嘅嘢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞