召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
本身因為mira黃而開始睇佢啲片
知佢話情緒出咗問題就算有唔好都廢事話佢
代理旅遊嗰啲有講下歷史嘢都覺得有做功課
但最近啲片入面十條有九條都合作影片
再唔係就幫自己啲生意賣廣告
係唔係都話好好食
你自己賣嘅緊係話好食㗎啦
最新有條片仲係標題話有實體店
點知原來係標題黨 只人地舖頭代理嚟賣
咁好心就咪寫乜「我們有實體店了」
越睇只會越反感
明明相比對其他youtuber
大家都較友善地俾緊意見佢
唔接受唔緊要 但個驚你人就咪出嚟倒米啦
完全唔識得pr
仲要拉去講埋咩人生攻擊女性
支持都變唔想再支持啦

已經unsub咗
諗下好啦藍屍不嬲都又食又拎,身體十分誠實遲下分分鐘送埋去國際學校讀書
想講見到第一張首先係笑到仆街
之後就覺得真係好撚柒尻閪樣衰
樣衰到我要用手指遮住佢個樣
究竟幾有自信呀大佬
好樣衰呀真係
我都對佢好失望
好耐之前佢仲有幫shenLimTV賣youtuber school廣告昆人錢 果單都算 當睇唔到
但係近排佢d片廣告咁濟冇曬心機睇
賺錢唔緊要 但唔應該佔咁多比例

第一張好似收縮水咁
明思我會睇多啲你嘅片架啦大家都要多啲支持黃嘅youtuber 仲敢發聲真係唔容易
睇親佢哋既片都盡量唔skip廣告
呢個時勢係香港生仔女真係好辛苦
支持明思 除非真係太長廣告唔係我都盡量唔skip 黃youtuber廣告
想知佢同ex係咪因為嗰條交友app廣告片分手
同個背景襯晒

有1k unsub咗Mira
阿驚理人呀 del片都無用啦
出埋哂啲低質片 好快會被淘汰
分咗手咩
之前仲慶祝梗生日/週年紀念日
https://youtu.be/xj4VZX0CKpo
呢條片有講原因

應該係隱藏咗條片
Mira如果你真係覺得自己冇錯,咁你專心搞網購,唔好再掂youtube la
Youtube唔係好啱而家嘅你同驚你人
做運動嗰陣會播住佢啲片
當有啲聲聽吓咁
唔好嬲唔好嬲我見就快爆post就開咗新post
唔該曬咁多位有份搬金剛棒過嚟嘅痴線西
拍完嗰條prank女友片之後就分咗
分咗都一段時間
搵唔到上個po話佢以為熄左cam係到笑其他女仔果條片係邊條?
有冇巴絲有link 唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞