召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
想問下polly同toki係咪真係大吵咗?見polly又搞新studio 係咪要拆夥啦
但一個係平時用開 一個係做model開喎
又唔係啲咩好private好少人fol嘅ig
睇得出呢個係本身ig然後新嗰個係做model ig
成件事好奇怪喎
個感覺係好奇怪啦好似上面咁講一做model就開過個新ac
而且覺得如果佢想低調唔想公開ig一黎可以一開頭就唔公開tag ig
二黎可以開個ig擺係度唔po野 但佢似乎大個ig都幾active下
咁正常人有private ig都common 但佢細嗰個都唔算真係好private
所以先話以為明星姐仲要分開兩個ig
甚至有啲明星出咗道都會照用本身ig啦
我ig都有2個黃既話好開心
屌咪同我叫朋友唔好睇lucy一樣
佢地答我老母藍姐
屌你睇佢個女比佢個老母賺緊錢呀

其實佢唔係表左態咩
方面鼻扁係個人主觀意見啫
咁人地真係咁覺得又唔講得
要吹奏佢靚先出得聲?

大佬做得ig model拋頭露面
被人評頭品足好正常啦下話

唔想被人評論咪摺埋
佢唔想人討論就唔會開個新ig
句句野都attention seeker咁
即係好聽果啲言論就照單全收
負面嘅就係評頭品足

Btw 都大把人話佢靚不過叫佢唔好再扮柔弱扮甜
睇嘢唔好睇啲唔睇啲啦
屌 見到露西就炆
明明個老母藍到仆街 都咁多人撐個細既
咁佢個樣都幾後生
上面都有人post咗liz個ig post啦
把口唔好咁臭又祝人生畸胎又盛啦
咪就係成撚日話唔好比錢藍絲賺
人地個女拎緊好多贊助,收錢既都係佢老母
有d 黃絲真係幫唔落,自己鐘意就唔理人地咩立場
但轉個頭又屌其他藝人係藍絲,好撚雙重標準
Suenn新片講新買果隻birkin 袋
隻色又真係幾靚幾特別而且襯佢
呢個要pin
黑警死全家
原來係你
一路save低有用就拎出嚟
如果佢唔生邊有新題材拍
我絕啲 希望佢胎死腹中 呢個世界少隻雜種狗
佢2020年第一波疫情果時 大家仲叫緊武漢肺炎果陣 佢第一個衝出黎叫新冠病毒
平是又成日講埋晒啲咩一步到位 已婚三十歲婦女 在外遊子 呢啲支那人先用既terms
係啊佢話你知佢唔認同佢呀哥
但係為左錢佢做既野仲衰過佢呀哥
成日陰啲陰啲滲蝗語落去佢啲片到
佢有份扼殺廣東話架
世界女post埋啲黃藍都代入到既野就呃到你
黑警死全家原來真係口號黎
佢ig嗰段嘢藍嘅都可以代入到?你代俾我睇吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞