召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
屌初咩選 佢果時返黎香港搞出入境啲野咋
好耐之前痴線西post討論過啦
唔好講到佢真係專登買機票返黎投票
以事論事打Biontech真係有問題咩
咁黃到金嘅馬米高都打咗喎
有啲人雙重標準 好心認左佢
換轉如果係Alicehaha /雪姨 老豆阿哥做狗 實唔止比人咒小產 直頭祝佢老公偷食離婚
呢個都睇到心理唔平衡
明明藝術行業最大忌就係抄襲
佢除咗大學,之後又抄過 Maggie Cole (應該仲有但一時諗唔起)
連個brand都係抄Sunnies Face 同Glossier
但係可以冇後果仲越做越大
讀u比人捉到plagiarism都好大鑊啦但係佢乜事都冇
YouTuber 雪姨真人串過馬撚 d 同事on99
https://lih.kg/2507488

過去一年留意下TG FB都見到大把人因為屋企人藍/屋企人做狗而搬出去啦
唔係個個都上前線上報獅烏屋企人呀

但有幾多個好似狗妹咁又做黃絲又請個壞事做盡殺人兇手呀哥黎觀禮呀
一齊睇下個呀哥笑到幾開心呀

佢黃定藍定靜靜雞定偽黃咩都好啦
總之佢就係一個del comment扮無嘢轉頭又新冠肺炎又請狗觀禮嘅黑警家屬
你哋接受到嘅咁無嘢好再討論
學樓上絲打話齋 大家把尺唔同
大仆街Pumpkinjenn訂婚嗰時都好多絲打祝福佢
個時仲有個絲打話人黑心唔祝福佢添
嗰陣都係因為比人踢爆佢係黑警世家之後佢先repost一兩次新聞然後打埋啲模棱兩可嘅comment
我真係唔明點解仲會有人幫佢護航
Btw 三鳩姐係另一個層次
本身份人仆街到
唔利申賣廣告又唔利申又叫手足自焚
又cap圖誤導讀者扮有份去遊行搶盡光環
社運期間自己姐夫係狗仲ig叫讀書同佢講心事
比人踢爆又del留言又spin網民話佢係雞
Link

[叫手足自焚 黑警家屬扮港豬] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (11)
https://lih.kg/2085942
講撚埋「新冠病毒」擺撚到明同班藍絲一樣都仲可以有人兜到佢係黃想同個堆人講 你要繼續比view藍絲賺錢比佢留喺韓國嘆世界你就自便啦
最叻選擇性失明㗎啦 比比鳥就要屌佢奶共 張敬軒講到明自己係護旗手都大把人繼續撐佢 一鳩模一樣
想大家記得雞蔓偉大事蹟

Liz fans就算唔係打手都係無乜腦
所以話其實大愛左膠黃絲真係好易滿足
打篇咁嘅嘢講兩句就變咗免死金牌
黑警死全家真係口號黎
仲要佢警察世家 淨係死全家已經益撚咗佢啦
用警二代嘅前線手足黎比
咁歐陽白露係咪呀?
佢自己縮喺外國隔岸觀火咋屌你老母

成班fans跟佢一齊落地獄啦

——歐陽白露走狗精神分裂時間線——
2019年有光環:黑警死全家
2021年無光環:佢咪表咗態囉仲想點
講新冠肺炎我睇唔到
請721黑狗阿哥去婚禮我睇唔到
不過佢咪話咗唔認同囉做咗好多嘢嫁喇
屌我都想講三家姐呢個case
就算佢俾人屌係偽黃佢都比狗妹liz做得更加多
上面啲人話佢有講過警察處理手法唔好就當係同黑警割蓆就唔可以屌佢 嘩咁撚辛苦你呀 洗唔撚使叫獄內手足跪喺度多謝你個liz bb呀
狗改不了吃屎 佢地鐘意睇垃圾仲要大大聲講出嚟
你最尾嗰句講得好
屌 比班打手呃撚咗
呢個就well said啦
pin this啦屌
坐喺韓國間大屋repost下新聞就滿足到你地 仲要明明返嚟香港搞出入境啲嘢都俾你地講到佢特登買機票返嚟投票
屌人蝗語之前翻去惡補下廣東話先啦
洗白呢個支那term係人都知係蝗語黎
仲好意思問有咩代替term
咁都問得出 睇黎你都比啲支那term洗曬腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞