召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
我地 係指成個痴線西po呀
痴線西po唔係淨係講liz㗎嘛
你真係冷靜啲啦
仲spin緊
「幫我地推po」
終於肯認係同一堆打手

你縮返入狗妹個閪到啦 好撚柒呀
好撚爽 佢老豆中完風死唔去 吊住條命果種
我笑到覆唔到佢上幾頁仲咁大聲屌我
又唔見佢咁大力屌蝗liz
問佢佢就話人癲雞
「對 我哥總督察」
罰你去睇翻我liz嗰篇撚到大愛黃絲成地精嘅表態文啦

大愛黃絲表示:
Bb係磨菇嫁
721總狗察個侄仔係磨菇嫁
狗女liz衝出嚟講新冠肺炎都係磨菇嫁

到時歐陽白露生完推佢個狗仔女出嚟賣
你哋記住課金喇
唔好自打嘴巴呀
支持黃liz 世界女第一
打手:你冷靜啲唔好成隻癲雞咁 又多emoji又多字 睇得我好辛苦
多謝你幫我地推post
咁快死咪益撚咗佢
長命百歲 百病纏身唔該
屌未撚見過有打手咁柒低質五毛嚟
又要開多個新ac了
YouTuber 雪姨真人串過馬撚 d 同事on99
https://lih.kg/2507488

呢個post勁多人撐狗妹
呢邊屌屌下狗妹冇啦啦開咗個雪嬸po
都唔知係咪雪嬸啲暗黑兵法轉移視線
請問會員考車一take pass幾時用屌我用蝗語既力度去屌你偶像用蝗語呀?身體力行唔好雙重標準呀
唔好又諗住人身攻擊覆我呀 冇用架
屌 考車一take過
笑死 屌鳩狗妹狗全家緊係激動㗎啦班打手想spin幫人洗底 見到bb又激發某d絲既母性唔屌醒你等幾時

嘩隔離po個comment好撚尷尬我頂唔順
首先已知佢飛香港完全唔係因為要投票
一齊罷工?佢係韓國出少一日片叫罷工?我真係屌你老母
Like個comment班左膠都已經高潮到噴哂水
我睇唔落去
狗女暗黃
有b真係大撚晒
不過只適用於狗妹 大佬b夠有個b啦 搵人放過佢啦
仲要spin撚到本身憎佢所以先睇唔到事實
屌 我本身都會睇佢啲片 事實係佢越嚟越低質 再加上佢係狗妺又要世界女食兩家茶飯 所以先要屌
同埋屌撚晒你哋班左膠道德閪

跌咗一隻耳環太可憐太rough了 媽媽應該早啲買
會員考車一take過同專一的fuckboi呢
頭先屌我屌得咁大力 駁唔到潛撚晒水?
係到屌完兩隻低汁打手冇力過隔離post大戰盲粉
辛苦各位仲奮戰緊既絲打

Mina同連佳麗開咗youtube channel
195個負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞