召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
你咪試下比段野啲藍絲睇 睇下覺得佢支持聯署同遊行係黃定藍
屌唔好柒啦
佢段嘢好明顯講緊班狗暴力啦
佢呢啲言論咁都話係食兩家茶飯
你咪試下比啲藍屍睇下liz係咪撐警囉
係都老屈佢 講真不如去批鬥啲擺明係藍紅既kol啦
jade lam 嗰啲呀
假撚到 想r friend都諗過句好少少嘅呀馮天蔓
但成2個月冇黎m 真係唔會check下咩
如果佢係四季經另計
馮天蔓同Lucy咁似樣 又肥又黑又唇上生鬚咁
我覺得狗妹最大問題係俾人篤爆咗佢老豆阿哥都係黑警之後就收哂聲
最多淨係識repost新聞但就冇加任何自己嘅表述(利申:冇fol佢 聽人講)
我expect一個狗家屬如果話自己黃係要做得更多囉
我係想講話叫你唔好篤爆個位絲打,佢打得出「大把藍絲都話一早耍開槍射死晒D學生啦 都係批判緊警隊架」,就知佢唔係選擇性失明咁簡單
如果佢譴責警暴都算藍,咁講法全youtuber界有8成都係藍啦 狗妹起碼都叫發過下聲,唔通要求個個都要上街上前線咩,更何況佢生喺咩家庭根本無得揀,真係要求區獅鳥自己阿哥,斷絕兄妹關係先算黃?
連登個個都出哂報紙同自己啲藍屍父母割蓆㗎
Sorry絲打 誤會左
其實唔講藍黃
佢d片真係唔知有咩好睇
放狗 食飯 完
其實純粹係價值觀唔同啫
咁有啲覺得只要有出過聲就得 但係有啲覺得作為狗隻家屬應該要做得更加多先得啊嘛
我覺得呢啲嘢其實冇乜好拗 因為好難會改變到人哋嘅諗法
Well said
所以結婚照請呀哥做香港youtube界第一個講新冠病毒既我liz真係勁撚黃屌你老母連坐緊啲手足都唔撚夠佢黃邊個夠佢咁夠薑 政府都未正名做新冠病毒 得中共叫緊做新冠病毒果陣佢立即跟都好撚黃
黑警死全家係口號坐緊手足?唔撚記得晒啦最緊要liz係狗妹都係黃呀嘛
唔好意思呢個真心唔知
洗白有咩代替?澄清?護航?
你個名睇清我都笑sorry off左topic
2020年前我都仲信佢係黃架其實
所以佢啲片我都有睇
但係一有肺炎佢就即刻講新冠病毒我即刻unsub左
所以咪追得貼
呢到不嬲都係話佢世界女 狗妹 講野就住就住
批評完狗隊照請呀哥去婚禮
隔離三家姐姐夫係水狗都比人狙咁耐
狗妹到而家都咁多人撐 真係好睇唔過眼
Liz篇野藍絲代入唔到片到批評左狗隊所以好黃唔洗死全家
順帶一提 唔止佢呀哥係狗 佢老豆都係狗
老豆搵仔起佢呀哥底果時有搵到過 佢呀哥係退休狗黎
根本成家都係警察世家
不過是旦啦人地「發左聲」就唔洗死全家架喇
不嬲都冇人話佢黃
佢港豬到爆
打埋疫苗
時事台嗌左好耐黑警死全家 咁時事台咪好惡毒 謝安琪叔仔 瑞典三家姐姐夫死左未呀
我就冇睇過 Liz片 YouTube 有推介過比我 見佢view 數好多. 唔怪得多啲人護航 我祝埋Liz fans 打手死全家
佢話自己準備打針
所以停左備孕一個月
佢唔止港豬仲冇腦
有bb係由黎m第一日計起架嘛
點計都唔會係停左備孕一個月就走去打啦
正視聽:歐陽白露老豆都係狗
由細到大實身邊圍住一堆狗uncle auntie
不過liz「黃」 唔洗死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞