召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
求其拍下自己食野就有咁多shop sponsor食免費餐
對唔住大家 冇睇清楚
對唔住聽見下雨的聲音
之前每次都1001都唔開po搞到我冇睇清楚就鬧
Sorry sorry
736K訂閲者 但係得71k riews
佢唔反思應該點改善 而係覺得商業片無問題
咁你咪繼續囉 唔好到時又抑鬱話緊張大家點睇佢
意見都講咗又唔聽 到時view開始跌
睇下邊個再買佢啲Product
btw佢同禿萍好似 even個feel同打扮都係

唔係話幫佢講嘢啦
最近睇咗有佢做嘉賓嗰集囝囝囡囡730
先知拍呢類ASMR都要注意幾多detail嘢
個人覺得稱唔上求其
上面嗰張我以為係p咗禿蘋個樣去mira條片真係好似
咁樣睇 佢兩個真係好似
但我反而覺得差得幾多下
好難將佢兩個相提並論

屎盤舊腩肉見到都唔開胃
第一張木嘴咩事
過街老鼠
係咪覺得自己好撚威呀
算啦樓上絲打知道自己炒咗車say sorry
不過希望真係唔好因為
1001開唔開post 開係咩台而爆鳩人
痴線西都夠少人唔好小事郁啲屌自己人
之前都有睇開mira 自從有左呢個經理人就唔想再睇
依家好多片都好kam 又剩係賣佢野食既廣告
觀眾係comment 到比善意既番留言 又比阿驚你人話唔撚支持mira 唔撚理解佢地
痴線 對佢好失望唔撚會再睇
留返忠粉慢慢供養佢
套衫襯得好撚柒 件sports bra勁九唔搭八
幾時收皮呀屌咁多KOL最憎佢 係咪以為自己好真性情
條條vlog都sell自己嘅product 嗯....好正...好好食 無咩內容可言

驚你人,如果你有mon post,唔該唔好再衝出嚟柒,你真係倒緊mira米。
其實佢好撚樣衰以為自己係邊個
一條片都冇睇過佢
其實好多人睇
不過真係cd rom 比較多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞