召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
你講咗重點 做作都唔係最大問題 係扮甜
同埋扮到自己好蠢咁 類似成日營造自己唔見野/跌爛野/行錯路
有野爆
嘉盈雖然好嘈好撚爛口但起碼佢比較真
Mungyu扮甜依個描述真係好中
Lm
熊仔頭話佢好好,好善良咖
我冇成日睇熊仔頭 但係記憶中睇過嘅女入面應該最ok嘉盈幾鍾意呢啲講嘢粗粗魯魯嘅女仔
佢係擺到明MK格老泥妹咁 但係講嘢好好笑
真係好過個堆特登扮俾全世界睇嘅做作女
笑又話扮笑 正面又話扮正面 唔小心又話扮蠢
一陣人地做運動就話扮健康
Po合照就扮多朋友 到唔開心就扮負面
咁究竟點先唔係扮嘢
成班mk以為爛口先係真性情
爛口好過扮斯文

Anthony Hopkins啱啱憑The Father再次拎咗奧斯卡
做咩今次唔寫多啲感想呀Laiza 好多媒體都有報道大把文章比你抄喎
想知肥蛙究竟係忙緊啲咩
已經唔係成日畫畫又可以訓覺訓到黃朝百晏 搞到拍唔到片 咁都叫忙? 仲咁得閒成日出ig po"傾計"
係咪忙住諗下年年宵點樣掠更多水定係忙住拍拖
扮嘢依樣野不嬲好主觀
不過唔少人覺得佢好扮又係事實

睇得出佢好用心經營佢個氣質甜美女孩人物設定囉
應該忙拍拖
躝開啦你
佢條條片都話自己好忙 好耐冇放過假
佢今日放左 前兩日訓晏左又放
正過消防員番一日放兩日
佢就算有嘢做都係拍下vlog 周圍食下玩下 輕鬆到仆街退休生活
關你撚事咩 corner女店主
一講serco d人就彈個龜頭出黎肉撚酸到
Set機影住自己傻笑都唔叫扮嘢?
盤兒set機影住自己睇新聞好唔開心都比人屌啦

非mungyu hater 純粹而是論事
自拍唔笑唔通喊咩大佬
好似影住自己唔開心先叫扮野喎
而是論事
。。。。。。咁都可以同平時自拍笑拉埋嚟講
你覺得set機拍片影住自己傻笑好pure好true嘅話冇問題㗎不過就上面都好多絲都覺得佢扮嘢啫
我唔係店主
唔好咁on9比人帶風向
想講好耐too唔係佢hater 但幾日前睇到佢連續幾個story都係心諗做乜9
好似好想營造到自己好善良唔貪心唔貪錢咁其實呢啲事全部都係人之常情 會做係正常甚至應該唔明有咩咁值得po出黎講
你可以話自己ig 想po咩就po咩 但比人既感覺真係好作狀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞