召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
雲西收皮啦
我估toki都忍左polly好耐??

佢地未有studio個陣
polly去toki屋企傾design
拍片polly啲語氣都好似好自大咁?
之前有條片
佢唔記得落filter
塊面勁多乾紋
定唔知係凹凸洞
Share個啲係立場新聞都係藍
M young都過氣hku女神啦,嗰個post實爆得唔多架
佢有朋友已經偷笑
仲要咁話人
係咪cornerc有約喺身唔可以賣其他廣告?
為咗廣告先鳩up嘅台詞真實邊個知,反正啲廣告費已經袋袋平安

條女頂帽再襯埋對鞋成個農夫咁唔講以為翻咗清朝
有冇佢ex ig名
對鞋真係唔識欣賞
好似尼姑著既款
由頭到腳無一件係襯長碎花裙裏面再著條闊腳牛仔褲再著對白襪搭對清朝鞋 最撚柒係戴頂掃街阿嬸帽 呢件公屋妹都係著翻corner.c啲背心露下波皮算把啦
如果比elva ni 著
會唔會即刻靚左?
而家好似好興裙入面再着條褲?
但我唔識欣賞
但呢個佢hater嚟 就係想你哋憎佢佢最開頭係上嚟鬧連佳麗 之後失敗轉咗幾次名 完全係跟住連佳麗+佢條仔改 開始扮係佢哋自己上嚟吹奏自己咁 我嗰時有份揭發所以好印象深刻
早幾日陳諾都有講無印衣款鞋
佢Fashion Sence屌打呢啲毛都未生齊嘅𡃁妹啦 咁都要問

做返老本行露波邊算啦
又loop喇又loop喇
重申:狗妹係世界女 食兩家茶禮 艾豬輕屌完自己個元朗721總警司呀哥照請呀哥去婚禮 明明婚宴界唔做黑警家屬生意 唔知身為退仔狗個女同721 incharge個妹既歐陽白露係咪刻意隱瞞自己係黑警家屬既身份呢
同場加映:狗妹九成片(截至2020年1月)都係講蝗語例子唔講喇實在太撚多
仲有武漢肺炎初爆發 中共叫人正名做新冠病毒 不要欺負中國時 狗妹做左全個華人youtube界第一個跟隊既香港youtuber

所以佢唔係藍 係兩面都奶姐
呢張先恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞