召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
有無多啲details
個樣好似好柔弱好清純咁
但佢真係扮出嚟 不過都好多仔就係岩呢啲
Watt係sell個人特色 靈氣
扮都係有條件過mungyu啦下話
其實佢真係以為自己好撚靚 但係講真香港地呢啲樣嘅女仔一街都係
嗰陣有男朋友仲同啲莊員一齊住
其實有時候睇serco personal ig打啲caption都睇到覺得有少少尷尬
mungyu應該係想模仿serco 好恨做serco2.0
但可惜個樣同氣質都未到嗰個lv 所以硬係覺得好造作

叫左yumi(尤米)你mon少啲post架啦
present(verb)
Represent 應該係小六level?
識佢
第一次見 以為佢咁靚實好cool
識落就知同個樣完全唔同
唔係嗰種扮柔弱 嬌嗲
份人好堅定 好tough
從來都冇要fd崇拜擁護佢喎

至於扮鄰家女孩 都係佢做model要行呢種路線姐
睇到上面啲cm講到似層層 都唔知係咪真係識佢

利申 mungyu永遠打手
將心比己 我出公海開個post叫人二揀一
Tina Wang樣但中五畢業公屋妹定哈佛畢業私樓妹但樣 仲要tag翻佢 睇吓佢有咩感受囉
都係輕鬆玩吓啫 咁認真做乜
最撚憎啲人成日合理化呢啲價值觀 真係唔怪得點解Tina屎盆虰虰Yaki呢啲垃圾都會有人支持
個時見serco一開頭介紹佢tag佢呢個ig就覺得奇怪 完全係一個新ig咩都無
個感覺好似想洗底 重新build up返個ig咁
但係透過做人地model而build up ig就覺得有種用黎上位嘅感覺
如果係你平心而論既
就唔會次次出現都係屌serco/serco啲model啦
自己請個啲好好?
厭人地91vonn唔夠靚就唔撚用人
當人水泡咁
仲有雖然蝗miu係抵死
但一出事即刻炒撚左人都睇得出你黑心
明明成間舖係因為蝗miu先出名
Btw蝗miu真係不了
好好笑小學英文程度都po出黎
依啲人係要打下卡扮下野抄下note就算你估佢真係搵咩
份人係咁堅定咁tough就唔好再喺IG塑造到自己咁柔弱人善心美咁啦
難聽啲講咪姐係扮
如果佢無左把頭髮真係什麼也不是
真係唔覺得佢地兩個sweet
我自己都好中意𥄫靚女 但follow左佢一排真係頂唔住已Unfollow 估唔到呢度咁多受害者
中二病多啲
如果係真名嘅話我收返
岩岩睇個mv 真係同硬照有分別
睇相唔覺得佢面咁方

好柒
唔夠你柒呀 CORNERC 店主
好似d online game既名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞