召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
但呢對鞋真係好樣衰 有錢買唔到品味
名牌呢啲嘢 唔係話貴就好都要襯得起先得
其實絲打都係講下姐 r下話題
唔使咁惡嘅唔鍾意咪直接skip
同埋擺佢上黎都係想睇下有冇其他人都覺得佢好做作姐
我自己一個咁諗就話姐 個個都覺得咁討論下好正常
唔好再理佢啦無人覆連佳麗嘅嘢佢就會收皮架啦
幾時有靚過
絲打你有所不知
嗰條友假膠嚟 我block咗佢十世
扮連佳麗打手
但其實係連佳麗Hater
好耐之前佢Po連佳麗嘅柒相上嚟引人笑佢
俾依度啲絲打睇穿佢但佢死唔斷氣
耐唔耐上嚟扮連佳麗打手
好撚柒煩
https://youtu.be/LuLVP2F6T74

噴到成屋都係 好撚污糟
佢改過幾次名
好彩一早block咗佢先認得出條借刀撚
其實應該唔關對鞋事 係Yaki舉手投足都太過MK

希望liz個仔/女會比自己黑警啊哥打...落地獄
割咗席未啊歐陽白露DNLM
一定要生畸胎
一陣又搞到成屋小強
真心想問 佢唔係開po話唔認同佢呀哥架咩
定係之後又做咗啲咩
你個樣好靚?老實講我覺得連佳麗一d都唔柒喎 起碼人地拍戲上電視做主持 靚過個d所謂嘅 ig shop model 佢地完全冇討論價值 唔明點解咁都可以討論幾版
agger大家之前都誤會咗連佳麗
又有題材拍片
From 以前save低某痴線西打嘅長文

嗱 姐係咁 如果你本身係好鍾意liz嘅話
就算我哋點話佢其實都改變唔到你對佢印象好好嘅現實
我哋話佢唔係黃 老實講
我哋根本攞唔到你想要嘅鐵證證明佢唔係黃
佢又唔係好似coffee嗰啲港豬豬到出面開埋po玩小紅書嗰啲
大家唔滿意嘅係
作為黑警家屬
如果你好敢言指出警暴問題
表明自己支持香港人嘅立場
我哋仲會反佢咩?
事實係佢冇咁做
黑警家屬可以係黃
有黑警家屬黃到畀人拉埋
狗女liz作為黑警家屬+kol
你指出警暴問題其實好有說服力
去到咁嘅地步
佢仲係好世界女咁講啲黃藍都代入到嘅嘢
呢樣先係令咁多位痴線西失望嘅原因
你明明可以做多少少嘢
你明明可以發聲
但係你冇咁做
因為只要狗女liz一表明立場
佢就冇得食兩家茶飯
驚冇哂代言而唔為公義發聲
所以我哋真係好失望、好嬲
鄉為身死而不受,今為宮室之美為之(sorry個腦彈咗呢句出嚟)
真係唔係幾想再講點解佢唔係黃
有時個心唔舒服嘅係 呢啲人比藍屍更乞我憎
但係一講到發唔發聲
又有人話我哋迫人表態
我哋大家心入面都知呢啲人係為鬧而鬧
根本就冇一把尺去度咩人應該發聲咩人唔應該發聲
大家個腦都係靈活
自然會識判斷咩人係應該發聲咩人唔發聲我哋都唔怪佢
不過咁樣又會畀人雙重標準
事實係我哋根本就滿足唔到所有人
如果有一日佢公開割蓆
咁咪當返佢係黃嘅kol
人地講緊Mina不過大家完全無視咗佢
#184884 AKA 連佳麗hater
乜你又改名呀

各位絲打記得block依條煩膠)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞