召喚痴線西(156) 612基金無錢啦!捐錢呀!

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
狗同狗女都大把錢 係手足慘姐 屌
達哥先最無辜 第一個比人鬥黃 明明有表態
所以係香港講女權係哂氣
洗底呀
其實已經講撚咗好多次唔係洗白而係洗底
究竟洗乜撚野白呀
有班人冇啦啦扮有口德
話人地話佢bb就冇品
最撚有品一定係痴線西啦
黑警就係死全家
有冇睇過有個採訪呀 都係狗仔 死全家佢都唔緊要
覺得係應份 因為佢地屋企人係做左好錯既事
點解你地又衝出黎幫狗妹口?傻撚左?

講兩句唔認同警隊就係黃
想講 佢好似都同樣地 從來冇認同過手足做嘅野
咁又點計先?

唔認同警隊=認同手足?
話佢世界女咪就係講緊呢啲位囉
講野留幾線
兩邊都唔得罪
手足命唔係命 bb命係命
估唔到而家狗妹都有人衝出嚟護主
啲護主狗咁撚大愛同埋狗妹一齊死全家啦

Liz bb live matter
港女點會唔扮可憐 yumi前幾日溫書都溫到要流眼淚啦 無忽係堅強同獨立喎
好心啲護主狗啦 2021年唔係仲講緊禍不及妻兒呀嘛
咁請問有邊個手足唔係人地既妻兒呀
元朗站、紅磡天橋大肚婆同個bb又係唔係無辜呀
仲喺到左spin右spin拉埋其他人黎講
又喺到抽絲剝繭話佢暗示呀暗黃呀又話咩逼佢表態
佢最好唔好表態添啦 根本無咁既需要
因為佢元朗警區刑事總督察歐陽德嘅細妹歐陽白露已經係原罪呀
下個po改名做道德西算啦
痴線西都開始幫狗妹洗白
革命冇成本㗎?
佢揀講新冠病毒咪啫係為咗賺錢跪低
大把黃YouTuber唔跪低 講武漢肺炎被黃標啦
你冇睇到佢講點解打疫苗咋
「聽老公話去打疫苗都要講立場?」
原句係佢自己ig搵到
真話係難聽啲架喇
Coffee又唔係留學生佢港豬不嬲都係事實
打疫苗係其中一個proof咋
Sor真係諗唔起
洗底洗底洗底洗底洗底洗底洗底洗底洗底洗底
罰自己抄十次
唔知狗妹有冇認過自己用蝗語然後改過呢
叫佢哋出去自己開個召喚道德西(1)啦
大愛左膠圍爐po 慢慢恭喜狗妹陀狗胎
佢仲用新冠呢個term
武漢肺炎呀屌你老母死狗妹
呢個要屌就屌YouTube啦講武肺就黃標 成條片廢咗 大把youtuber被逼收口
邊個收左口講新冠病毒呀?
攞出黎睇下囉
最多咪講疫症唔講武漢肺炎
歐陽白露講果時YOUTUBE未BAN架屌佢老母
果時立場同有線都仲係講緊武漢係起源地
成個香港都冇人講
我LIZ第一個講
仲要講完大把FANS幫佢洗白
我LIZ又贏
痴線西都開始幫狗妹洗
革命冇成本㗎?
佢揀講新冠病毒咪啫係為咗賺錢跪低
大把黃YouTuber唔跪低 講武漢肺炎被黃標啦

我用錯支那詞語
反正我就唔撚打
打冇問題 問題係佢講點解打
「只是聽老公話去打疫苗也要講立場嗎?」
係佢打完針個post搵到
港唔港豬自己判斷佢個post仲係到
佢打完唔笑呢吓好嘢
自己唔識衡量風險㗎咩
Btw liz個退休狗老豆中左風
現眼報呀現眼報
留名等人話我冇口德/冇品/格臭
黑警死全家係口號歐陽白露點都係黃坐緊既手足是撚旦最緊要有狗女狗妹liz既片睇
講多一次

歐陽白露係警察世家出身 佢老豆係退休狗 呀哥係721元朗總警司

利申 我就冇詛咒佢個b既 我不嬲都係講黑警死全家
洗白
上面都講左係蝗語
學下點講廣東話先衝出黎啦
洗底 洗底 洗底呀
同呀bb來了罰抄啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞