雄禿脫髮、食/搽/買藥、謬誤、植髮織髮, 你問我答

1001 回覆
40 Like 1 Dislike

岩岩影
4年前仲留到韓仔頭 唔洗用gel
但依加要落gel先整到啲陰唔會一舊舊
Btw我唔係香港 好難教你
你最好學識左五十音先
之後再慢慢傾

頭頂睇唔清但就咁睇冇咩事,但要留意定。
已經係m額啦 其實已經可以搽藥止住髮線向後 。
五十音當然識啦平假片假形容詞都識 係動詞唔知自己學緊咩
再世華佗 想請問kirkland liquid你會推介邊到買
我見保x堂買貴amazon好多
但amazon寄香港計埋shipping又唔知貴幾多
想請問你邊到買多
另外想問呢 我個情況淨係m字額兩額開始後移
So far係咪淨係用5%夠做
感謝

ebay / amazon
直寄

m字額向後 頭頂冇事既話可以先搽藥
止住髮線向後退當贏

岩岩影
你最好學識左五十音先
之後再慢慢傾

明白 但其實依個m額2年前就開始有
到依加足足2年了
所以學巴打講 買果隻倍健就可以?
日文動詞真係好煩 你要多寫多睇多聽先得
齋背係好難運用到.

Btw最基本既vます形同vた形
識未?

岩岩影
你最好學識左五十音先
之後再慢慢傾

到依加足足2年了
齋背係好難運用到.

識未?

Yes 買倍健
應該會生返毛毛出黎 同埋止住再向後移
vます同vた形學過唔記得晒
衰在我好奇心太旺盛 , 而家又去研究aerodynamic 同德文
你係日本邊忽 ? 點解又會長留日本
呢排洗完頭見到前額d頭皮同塊面一樣乾到甩皮,有咩解決方法
利申 無轉過洗頭水,用凍水一樣出現呢個情況

到依加足足2年了
齋背係好難運用到.

識未?

Yes 買倍健
應該會生返毛毛出黎 同埋止住再向後移
vます同vた形學過唔記得晒
衰在我好奇心太旺盛 , 而家又去研究aerodynamic 同德文
你係日本邊忽 ? 點解又會長留日本

好 咁我用住健倍先!
我女友係日本人黎 同佢識左好耐
大家都諗住結婚 所以我咪黎左日本定居囉
好遠嫁 你應該未聽過 叫豊橋
我去到4a 啦
睇下食中藥有無得救
另外再一問
搽藥果時只係搽m額?
定成個頭?
Btwます形同た形
係現在同過去式
你一定要識嫁
我去到4a 啦
睇下食中藥有無得救

仲中藥?
睇post啦 中醫醫到你破產都未生到條毛
另外再一問
搽藥果時只係搽m額?
定成個頭?
Btwます形同た形
係現在同過去式
你一定要識嫁

當然只搽額位
日本女朋友 我既夢想 , 可惜已經冇機會
睇返就記得
とよはし? 我識呢個城市 係東京大阪中間
19歲有m字額有甩頭髮
比多個資訊巴打們

Kirkland Signature
Minoxidil Foam 2.11oz, 1.5 Pound
六支裝

amazon 60美金 運費50蚊內

圍起五百五蚊到

USD$75 已買
有m額,但平時唔覺點甩得多
係咪應該食住保記
但仲後生,想生bb,好驚有副作用
天生就好少頭髮有咩解決方法
另外再一問
搽藥果時只係搽m額?
定成個頭?
Btwます形同た形
係現在同過去式
你一定要識嫁

當然只搽額位
睇返就記得

明白
竟然識依到
我十年都唔見一次香港人
住左咁耐 都只係識到一個香港only

醫生開呢隻有無用?
用左一年
已經話左我係雄性脫髮
http://www.foresthair.org/index.php?m=content&c=index&a=show&catid=20&id=49
髮森finpecia 350 hkd 一盒

http://www.hairway.org/show.aspx?id=2347&cid=56
保_堂竟然賣 460 hkd一盒

究竟係伏定係真係做到咁平

http://www.foresthair.org/index.php?m=content&c=index&a=show&catid=20&id=49

http://www.hairway.org/show.aspx?id=2347&cid=56

醫生開呢隻有無用?
用左一年
已經話左我係雄性脫髮

巴打去邊間睇?診金幾錢?

醫生開呢隻有無用?
用左一年
已經話左我係雄性脫髮

唔係minoxidil 基本上可ignore

我真係覺得係真
你唔信可以買返韓版或者診所叫醫生開
另外再一問
搽藥果時只係搽m額?
定成個頭?
Btwます形同た形
係現在同過去式
你一定要識嫁

當然只搽額位
睇返就記得

明白
竟然識依到
我十年都唔見一次香港人
住左咁耐 都只係識到一個香港only

好葡萄日本女友
天生就好少頭髮有咩解決方法

同雄禿冇關 只要唔甩就冇壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞