【Disney+】The Falcon and the Winter Soldier 劇透討論區(3)

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
有講wakanda個執法權?邊度?最近已經重睇咗一次唔係好覺
話係新cap電影宣傳
steve打完大隻咗,而家啲班打完身形無變到
正情唔同血清嚟,睇落steve隻血清勁啲
JW係保家衛國
所以冇問題
奇異果算係咁 實力都強
sw 就真係難搞其實係精神唔穩定痴線婆一個
John Walker: And on nights like this one, we can say to those families who have lost loved ones to Flag Smashers' terror: Justice has been done.
Audience: John Walker! John Walker! John Walker!
知個個自己黎咪打得輕手d
上集Negal咪好似講咗話支新藥改良過 唔改變體格外表但藥效一樣
而家嗰隻係好d
上集條友咪話咗係有史以來最完美嘅配方,注射最方便,唔會對體格有任何改變但又有一樣嘅效果
竟然殺咗人
睇返第一集ca steve係打完血清再照燈先變大隻
同埋睇返先發現其實佢一次過打咗六枝
係話wakanda公開咗會參戰
你睇紅女巫條死八婆就知,自己死老公就發癲
仲有條體諒佢既黑妹
希望zemo遲啲搞吓條黑妹
睇得多MARVEL 果然會變低智
雷神2班奸角
serum根本只係比普通人好打啲
見住條友死喺面前同放完炸彈就走真係兩種感觀喎
仲洗乜寫,現實咪有人死亡恐嚇個演員
天線低低B
寫衰walker
啲人就會覺得SAM夠班做
同埋我覺得所謂夠班做cap,唔係佢有幾多戰績
而係遇到失敗佢唔會黑化,意志硬淨過其他人
殺人冇咩問題啦
不過佢咁樣公開處刑
Captain AMERICA
黑化左成個人型左
仲識得superhero landing
咁講都可以解釋點解Karli班友要撤退
我唔記得佢地原本想分開Sam同JW
但Karli殺左Lemar之後表情都係唔覺合理
就算佢地本身計劃冇預到要殺Lemar
都唔覺Karli會因為咁呆左
係 不嬲血清都唔會變大隻 係照燈先大

分分鐘多一個Medal of Honor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞