【Disney+】The Falcon and the Winter Soldier 劇透討論區(3)

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
真係有人係要差唔多拍埋出嚟先得架喎
因為黑色由反派被收歸顏色戰隊後一定變柒同變廢定律
可以個鎚認得佢 個柄始終屈服過係佢淫威之下
性格問題
我死朋友同你死朋友都唔會真係一樣反應一樣情緒
....................
問題係佢無呢個機會 人地一抽三都無訓低過
都唔知睇咩戲
endgame最後戰thanos一手已接撚左雷神個暴風鎚
仲壓9個鎚落雷神胸到
其實冇石Thanos係咩Level
果場final fight thanos無石無手套
IW嗰陣Thor一招就差啲收咗6石Thanos皮
漏左講
認証落果個係係奧丁
佢死9左後依D認証法力仲有無效成疑問
即佢死9左後奧丁封印hela即無效
可能計拎把鎚嗰個時空嘅奧丁認證掛
佢啱啱隊埋最後一粒石受緊刺激仲頂緊
唔係邊有位被雷神入
Bugs
可能鎚還鎚 時空監獄還時空監獄
你想講勁一定係哨兵
同樣一定都係飲枝野就變地球上最強(hulk極度憤怒同LV)
其他咩地球組織全部笑話黎
極度憤怒/100萬太陽拳
標準答案唔計哨兵,hulk ,得Scarlet Witch,奇異叫左上得大台
血清?垃圾黎
奇異多維度,Scarlet Witch創做野,硬要講F4個仔都有omega 級數既
同埋勁唔勁最係睇邊個作者
Sentry is a joke
屌打hulk
marvel本身就係笑話式打鬥
Sentry早幾個月先又俾人分屍完
1610冇enchantment
正史佢都扔過mjolnir

基本你有強大的magnetic 同telekinesis 就不驚
正史你應該post journey into mystery
點解香港人會幻想只要放mjolnir 在thanos 心口就得...

成件事好騎呢

Thanos 捉 thor隻手扔走佢就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞