【Disney+】The Falcon and the Winter Soldier 劇透討論區(3)

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
長頸鹿閪面
serum D效果咁快,John 打左咁快見效
睇到第4集係John 最好睇,人物有心理有變化
本身佢又燥燥地,打埋serum 可製造更多戲劇效果
個皇家衛隊咁好打,係因為d乜?有冇邊度根據
Vision比人分屍嗰度都冇爆算係咁
john咁先係路嫁ma
sam成日妹下妹下咁,都唔夠暴力,john大大力打落去爆晒血,睇到好爽
個度佢都無力爆啦 岩岩佢先整爆咗vision粒石
究竟政府會唔會收埋John做Black ops算呢
定揾PR拆彈
有力去整個結界
冇力去殺班卒仔
avg4個Steve應該老咗好多
咁我睇漏咗
過去嘅ca認定對方係loki假冒,出盡100%力打,
穿越嘅ca突然面對要同自己打,手忙腳亂下又要就住發揮唔到100%都唔奇
兩個起碼差10年,係起碼
37歲同個27歲打

Steve “Captain America” Rogers was born on 4th July (obvs) 1918. He crashed into the Arctic sometime in 1945, at the age of 27, before being thawed out 66 years later, in 2011. For the events of Captain America: The First Avenger, he's still physically 27, but technically 93.
係27歲同39歲打

endgame The movie picks up five years later in 2023

Steve “Captain America” Rogers was born on 4th July (obvs) 1918. He crashed into the Arctic sometime in 1945, at the age of 27, before being thawed out 66 years later, in 2011. For the events of Captain America: The First Avenger, he's still physically 27, but technically 93.
為黑人報仇點解要道歉
係都flag smasher道歉race crime
今集john仔做得幾好丫,黑人憎之餘又有d可憐值得同情,抵讚
咁avg1嘅27歲美隊擋唔擋到avg3 thonas嗰拳
PR野
根本本身佢地係雜牌軍
同Steve Bucky呢d有技術有經驗真係無得比
如果Steve無照燈就無得變肌肉佬
Peggy就無得享受美國巨腸同America’s ass
冇得解
電影個女將軍冇食草 飛車戰啊幕拍得住打左針
食左草應該可以秒殺黑豹
政府:Jw無做錯到嚴正執法 止暴制亂
Steve啲格鬥術都唔知係邊度學,無交代過
batman都話跟忍者大師學
我唔明點解Steve咁好打,可以好打過Bucky
所以我覺得佢隻血清係勁啲
佢岩岩整爆咗vision頭上面粒石啵
整段Rocky montage
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞