【Disney+】The Falcon and the Winter Soldier 劇透討論區(3)

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
好正 估唔到呢套marvel 拍劇集咁有水準

對Daredevil punisher 有希望
但畫面上有分別,跳海佢可以好型咁插入水
落地嘅話成個動作唔同晒,我都唔知佢點拍好

但ca2跳海果幕咁強調佢無降落傘同有條友扮驚訝
明顯係幫avg1果套洗白
留哂力但打其他人都係一下
https://youtu.be/iQSHrgjayz8
Mid season sneak peek
John Walker
bucky好似有返態
Hawkeye都有話班AVG本來唔敢搵返佢
變得太殘忍 同JW宜家差唔多
佢套劇應該會交代返佢5年做嘅野所引致的後果
對比JW,hawkeye果陣殘忍好多啵
Wyatt Russell真係做得幾好
個句I am Captain America加埋啲眼神睇到我打冷震

我班屋企人死哂 你班人渣做咁多壞事唔死!?!?!?
scarlet witch
hawk eye
老實講班反派連做隔離Agents of shield嘅對方都無資格
如果係比普通人執到應該好開心,無啦啦身手變得咁好
又大力咗
冇睇過呢個系列
好冇睇
跑返工都快啲
仲可以繼續拎盾做隊長,即係冇事啦
人冇事先做到美國隊長
雖然話Steve rogers 係暫時唯一一個打完血清冇黑化過既人
但如果有人係佢面前隊死左bucty
真係冇人知會發生咩事
America's Ass
嚴格上Bucky 都無佢係俾人洗腦姐,唔係出於佢個人意願佢恢復意志之後都係一個好人
唔覺得比walker殺條友有黑化到,仲係成個on9仔咁
個黑人隊長比人恰到仆街,皮膚黑就有佢份,黑化
啲個主題,civil war嗰時做就ok(可惜嗰時米老鼠無自己拍劇集)
而家個世界咁多英雄仲講咩黑化
找數未
黑化呢d相對架啫 Bad becomes worse 可能條友本身on9仔咪變左超on9仔 呢d都要睇返使用者架嘛
咁佢就唔會拎得起Mjölnir
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞