【Disney+】The Falcon and the Winter Soldier 劇透討論區(3)

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
原來仲有人理marvel為咗炒話題&收視而放嘅風
john自己整新盾
唔會
不論係劇情上/視覺效果上D打鬥都唔知做乜鳩

真係打得好睇係得wakanda女對JW
VAL聽講black widow電影有份
唔撚係掛
咁有信心收得可以再開S2 ?
定係又格硬將拍好一季嘅野斬開兩季上
一開波場打戲啲剪接有啲亂,明明打緊一拳又剪到唔清唔楚,有啲浪費咗場打戲
btw Sam同Bucky好大隻好好J,Bucky著件長袖衫對手臂正到
咁冇得做cap比佢做white wolf都幾好
但衣家似寫到佢做Sam副手咁
游水走
今集係死唔出件新suit 唔知係咪呢件呢??
覺得下集會死
個廢盾點同Mr. Stark整嗰一個勁
其實bucky個陣做winter soldier個定位係神出鬼沒 用槍殺人追蹤唔到 好似從來冇講過佢精通格鬥技佢ca2其實都唔夠ca打啦 係條街到比人打到面罩都甩埋 跟住最後個到都比ca屈斷埋隻手

但walker係真係軍人黎 仲要係戰蹟好靚個種
應該唔會啦,似同個女人嘅故事會有連繫,會唔會係想鋪路講秘密戰爭
可能Form Thunderbolts呢
好難講喎
呢集個編劇都格硬buff到佢1挑2啦
似係會寫Torres做falcon sidekick
留低對爛鬼翼比佢自己整番自己用
公路戰1挑2都唔夠CA打
最後冇BW救Steve比Bucky殺撚咗啦
個演員都算出名 有睇開comedy嘅一定識
拎過好多次金球同emmy
最尾Steve企撚咗喺度
有Serum 但唔明點解寫到Bucky 好弱咁
明明佢都係超兵 應該一個人拎返個盾
唔係buff囉 本身體格都勁
winter soldier係以前冇咩勁人先威到下
仲未計個黑人啊伯打到佢斷手
4個超級戰士黎計 ws應該算係包尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞