[鬥智] 【獅子山恩仇記】. 仇敵已成權貴,誓要復仇到底

1001 回覆
82 Like 9 Dislike
教人都只係手段
另外之前因為揀左唔相認,泰思比我原始設計時更冷漠
我都係,話說我好鐘意玩「 互動式電影」呢種遊戲
揀親都好重要
想,但最近接左少少JOB無咩時間
追到live
見到即刻check 下正評咗未
奶野, 今晚點寫好
沖個涼就會諗到
冇儲定文?
冇 即打即POST
少見的作者
通常無野寫就會寫些唔關事的東西攝時間,例如《客家仔大佬之路》、《黛琪第一天教書》、《郭主任的初戀》等等。
jessica竟然係臭雞
以為同Fiora比會唔同啲
應該話大家都係係唔同方面衰
亞娜說Jessica不可能對所有人好,所以意思是Jessica對某些人是真心好,只不過對文俊就是收兵。

有些人是這樣,他們對待某個圈子或階級的人,永遠都看低一線,他們會和你相處,但不會讓你融入。
又趕時間訓教,聽晚覆
唔記得徐公子之前有無提過?

富豪落難,牆倒人推,有時仲難翻身過普通人。
上星期副連載係著火
今星期直頭係核爆

會死人了?泰思身邊一個好重要的人⋯⋯

無錯,就係方主任!
唔係,星期日放副連載

https://www.patreon.com/vantablackstory

準備陷家產結局
「…懷孕既話,大約四個月開始會見肚,而妤庭完全未見肚。」我小心翼翼的說,「即係,佢係同我地住之後先至有左BB。」

慧琳呆然。

「即係話,佢係專登同我地一齊住之後先至有左BB,慧琳…呢個唔係意外,而且做好晒準備,同我地住就係其中一樣。」

———————————————————————————————
【與五個女生同居不是想像中的美好】
各位觀眾,陷家產
https://www.patreon.com/vantablackstory

副連載下星期結局
之後上傳魔法師設定集
同時連登會放一兩個預告,大家用正皮方式睇下邊個故最有興趣作為副連載
patreon副連載最平只需每個月請樓主食餐LUNCH (52蚊)
爸爸唔好唔要我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞