入過4次精神科病房,你問我答

866 回覆
40 Like 3 Dislike
我老豆入過醫院精神科病房, 佢話入面d人成日無野做, 所以好似喪屍, 每日只有慢無目的咁行黎行去, 青山入面係咁都係咁?

住過半個月精神病院 非青山 生不如死 悶到生不如死

我明

不過入面真係幾撚多奇人
我仲係入面撞撚到個中學師姐

安已不,我試過有院友撞到舊同事
我撞到我同學個呀哥
之前去e2等咗好耐都未有得睇
唔耐煩走咗去
我老豆入過醫院精神科病房, 佢話入面d人成日無野做, 所以好似喪屍, 每日只有慢無目的咁行黎行去, 青山入面係咁都係咁?

根本冇野可以做 書又冇得睇 電視又冇得睇 覺又唔比你訓 你一係坐係度 一係冇目的行 所以有人黎探 食野果陣咪最開心囉

見到人黎探病真係好開心
唔耐煩走咗去

好掛住e2
有冇入過MAC

你18歲 係住child and adolescence ward?

温書啦 仲上連登

中五quit左因爲有病

咁你而家有冇返工?
樓主除左會見cp仲有無見過ot
有冇入過MAC

你18歲 係住child and adolescence ward?

温書啦 仲上連登

中五quit左因爲有病

咁你而家有冇返工?

有冇入過MAC

温書啦 仲上連登

唔通我溫哂又話你知咩

我阿爸都有左抑鬱症好幾十年
佢都入過青山
不過抑鬱嘅話佢話入到去算係正常人
佢當休養
出番黎之後肥左

笑左,仲肥左咁誇張

on9
精神科d藥好多都食肥人
同埋入面得食同訓
整肥好多人

你覺得ot點 有無幫到你啲咩
我以前返學都俾人bully過,仲係因爲一個我好錫既朋友,我俾人bully既時候佢一句聲都冇出過,我嗰陣返屋企日日喊,都諗過自殺算,好彩又冇膽,嗰陣都好想彩精神科,但又知屋企人知道會話,最後自己忍就挨過左,依家就算過左幾年我都係好憎嗰啲人,條刺好似會永遠係度咁
入邊有冇唱K 環節,之前聽人講岀邊院啲psy ward 有

同埋入邊會唔會唔綁人?
入面多唔多靚女?

不多

比例上係成層數埋得兩三個

不過真係覺得可惜,因為我住果陣見到個都幾靚既女仔,但剩係睇佢個眼神已經知佢痴撚線,都應該痴得幾勁,對答都on99,精神病嚴重果d可以係眼神睇得出唔正常

我同啲痴線有問有答,好正玩9佢地
唔耐煩走咗去

好掛住e2

自從第一次等得太耐想走嗰陣同老豆喺門口打交之後
決定以後就算屋企人係咁同我排期都唔會再去
入面多唔多靚女?

不多

比例上係成層數埋得兩三個

不過真係覺得可惜,因為我住果陣見到個都幾靚既女仔,但剩係睇佢個眼神已經知佢痴撚線,都應該痴得幾勁,對答都on99,精神病嚴重果d可以係眼神睇得出唔正常

唔正常成點?以為自己孫悟空托世?
亂叫亂跑?會不會傷人
入邊有冇唱K 環節,之前聽人講岀邊院啲psy ward 有

同埋入邊會唔會唔綁人?

我個ward就冇聽講A座有
睇情況綁

根本冇野可以做 書又冇得睇 電視又冇得睇 覺又唔比你訓 你一係坐係度 一係冇目的行 所以有人黎探 食野果陣咪最開心囉

點解書同電視都冇得睇?
絲打 介唔介意答下我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞