入過4次精神科病房,你問我答

866 回覆
40 Like 3 Dislike
有冇性需要?
要求巴打幫下手?

不了。
咩事

一開始啱啱抑鬱入e2
之後兩次衰多口嗌生嗌死入左青山
有一次真係自殺食左50粒ssri

弗i1!
點解要出返嚟
點解要出返嚟

弗个
點解要出返嚟

幣沸弗服稚弗弗下形111个x:!/州等等冀/冫簧榦#11一[1shocking]#b#lo珍ve#b#:广11个-[#b1##i|服i-##1、个笫#kill2i1/1弗刂#b#go1od#b#1yibye#lm#b1#bye1、i一'1屮个i一个P/r出一#lm#b#iki11个\1个亻小ii!111一ll2#1i1b#d1111#11i下1沙小lm#b#b关一ye1i*1P1!#lm#b#kilTjl2#1个11b#11出l1ove#b##/b11
樓上條友發生咩事
btw樓主報左course?幾時開班呀

未知,星期四去面試,好撚驚
點解要出返嚟

幣沸弗服稚弗弗下形111个x:!/州等等冀/冫簧榦#11一[1shocking]#b#lo珍ve#b#:广11个-[#b1##i|服i-##1、个笫#kill2i1/1弗刂#b#go1od#b#1yibye#lm#b1#bye1、i一'1屮个i一个P/r出一#lm#b#iki11个\1个亻小ii!111一ll2#1i1b#d1111#11i下1沙小lm#b#b关一ye1i*1P1!#lm#b#kilTjl2#1个11b#11出l1ove#b##/b11

做乜9
其實係咪會有精神病紀錄跟一世?
有無影響生活?
見工洗唔洗申報?

同你一樣,好撚驚interview
其實係咪會有精神病紀錄跟一世?
有無影響生活?
見工洗唔洗申報?

唔知,醫生話可以唔同人講

我驚會出醜講錯野
焦慮症好麻煩

我驚會出醜講錯野
焦慮症好麻煩

我會個腦一片空白

我驚會出醜講錯野
焦慮症好麻煩

我會個腦一片空白

我會不停玩手指四圍望

我驚會出醜講錯野
焦慮症好麻煩

我會個腦一片空白

我會不停玩手指四圍望

呢樣野…試下用d手部動作遮一遮佢
同埋望人唔好直望對手對眼,望高dd或低dd,同埋最緊要微笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞