入過4次精神科病房,你問我答

866 回覆
40 Like 3 Dislike
我覺得要改善下精神科病房果個唔撚人道既風氣
就咁睇字已經唔知你點頂到落去

衰過坐監

個陣大埔醫院一位男護士係我病發當我家屬面笑我串我,我到依家都好撚憎佢
樓主今日點呀?
我覺得要改善下精神科病房果個唔撚人道既風氣
就咁睇字已經唔知你點頂到落去

衰過坐監

好玩得 d 護士哥哥
我又教下佢野 佢又教下我野
樓主今日點呀?

幾好,無發作
樓主今日點呀?

幾好,無發作

咁就好喇
有無睇過cliffy d書呀?
好奇問下睇下臨床心理學家會唔會好d?即係可能食藥+認知行為治療一齊進行?

精神科醫生有冇叫過你睇心理學家?
今日覆診完
等睇醫生等十世

https://www.facebook.com/theKingCliffy/
可以睇下佢fb d野先
食藥有冇肥到?我食藥食肥咗所以唔想食
今日覆診完
等睇醫生等十世

等十世,睇就五分鐘
食藥有冇肥到?我食藥食肥咗所以唔想食

瞓左未? 我是來留明的
留名等樓主show樣

瞓左未? 我是來留明的

好奇問下睇下臨床心理學家會唔會好d?即係可能食藥+認知行為治療一齊進行?

Sorry,想問其實絲打求助個順序係點,社工>精神科醫生?

anyway,絲打加油

anyway,絲打加油

我係直接去睇急症話食野冇胃口冇動力想死

anyway,絲打加油

我係直接去睇急症話食野冇胃口冇動力想死

本身book左個精神科係2018年死左都未睇到索性直接去急症,嗰陣book係家庭醫生轉介
有冇性需要?
要求巴打幫下手?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞