入過4次精神科病房,你問我答

866 回覆
40 Like 3 Dislike
呢個post充滿負能量

你收錢出post 好正能量喎

呢個post充滿負能量

你收錢出post 好正能量喎

樓豬
點先可以入去
費用如何
會唔會有白卡跟身或者有長期記錄

情緒病,真痴線咪入得
68蚊一日普通醫院收費
有長期記錄,醫院電腦有底
入面有乜做
入面有乜做

冇野做,食屙瞓等見醫生cp
巴打有冇試下做多d運動 去多d郊區 想你個人開心d
絲打好慘
希望冇人會再bully你 欺凌者真係仆街死
我都試過入精神病院 不過係醫院唔係青山
比人綁住手腳被迫打針
我記得我係14歲果陣就睇精神科食藥
而家20 停左藥兩年
但係最近因為一d事好唔開心 又有返自殺既念頭
唉 做人好難
希望你會活得好過我

絲打 我都有自殺念頭...
我不斷試不同方法...
但始終係快斷氣嘅時候... 就會收手....
原來有咁多人.. 都生活得咁辛苦...

係 生活有好多問題我解決唔到
同埋我唔想面對
但係死左好似對唔住所有我認識既人
好似我老公咁
當年佢叫我同佢一齊,叫我為佢而活
如果無佢我真係已經幾年前死左
但係而家我同佢都面對緊困難
前幾日佢講悔氣說話
令我好想放棄

會唔會比太大壓力自己 或者目標定太高

做運動?不了
行兩步都懶何況做運動

做運動?不了
行兩步都懶何況做運動

點解呀 因為運動會逼你狂呼吸 個感覺實在好多 個腦又會通好多 攰左訓得好就會開心好多
入面有乜做

下咁咪好悶 冇上網?冇運動嘅機器?

做運動?不了
行兩步都懶何況做運動

點解呀 因為運動會逼你狂呼吸 個感覺實在好多 個腦又會通好多 攰左訓得好就會開心好多

或者睇鍾意既書?

做運動?不了
行兩步都懶何況做運動

天生隻腳有問題好易甩骹所以不想做運動
入面有乜做

下咁咪好悶 冇上網?冇運動嘅機器?

做運動?不了
行兩步都懶何況做運動

或者睇鍾意既書?

專注力不足好難睇書,好易分心

做運動?不了
行兩步都懶何況做運動

天生隻腳有問題好易甩骹所以不想做運動

明白 或者做其他手部運動?打下乒乓波

做運動?不了
行兩步都懶何況做運動

或者睇鍾意既書?

專注力不足好難睇書,好易分心

我都係,咁聽下音樂或者睇戲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞