入過4次精神科病房,你問我答

866 回覆
40 Like 3 Dislike
我成日都覺得自己有精神病,憂鬱症,反社會人格 可以去睇咩醫生確認?

可以去睇街症/私家同醫生個等佢轉介政府精神科

係咪會有d問答可以睇到個人有冇病?
其實係點睇得出?

好似抑鬱咁會冇動力食野冇胃口
所以其實好易睇到
點解會係學校比人恰?

我都想知

點樣恰你

一樣野笑9你幾年
又拎你相改你圖攞黎笑
做乜動作都跟住你做
點解會係學校比人恰?

我都想知

點樣恰你

一樣野笑9你幾年
又拎你相改你圖攞黎笑
做乜動作都跟住你做

btw,我知我學校啲人有上連登
你睇到鍾意點講就點講啦。
我成日都覺得自己有精神病,憂鬱症,反社會人格 可以去睇咩醫生確認?

其實係點睇得出?

所以其實好易睇到

我依家係咁
又唔覺自己有病

其實唔好成人覺得自己有病咁樣好辛苦
抑鬱好似傷風感冒咁食藥可以好返

其實係點睇得出?

所以其實好易睇到

我依家係咁
又唔覺自己有病

其實唔好成覺得自己有病咁樣好辛苦
抑鬱好似傷風感冒咁食藥可以好返
加油啊絲打!!
加油啊絲打!!

thx巴打
btw,連登有愛
會俾人bully都係因為你五夠惡,只要夠惡夠霸道邊個敢bully你,而加改變都未遲
會俾人bully都係因為你五夠惡,只要夠惡夠霸道邊個敢bully你,而加改變都未遲

已經改變左
我睇過日本有個人格分裂好嚴重既女仔,比佢鄰居追求,個男人又唔介意佢發病,之後拍拖結婚,最後無再出現人格分裂,幸福快樂咁生活落去。

樓主有冇拍拖既諗頭?
我睇過日本有個人格分裂好嚴重既女仔,比佢鄰居追求,個男人又唔介意佢發病,之後拍拖結婚,最後無再出現人格分裂,幸福快樂咁生活落去。

樓主有冇拍拖既諗頭?

唔想累人累物
[經驗] 我的憂鬱症的自療方法
http://www.ptt.cc/bbs/prozac/M.1441853124.A.13D.html

你前面話過懶做運動,
但運動好似好work,試下每日跑3k?
http://www.ptt.cc/bbs/prozac/M.1441853124.A.13D.html

你前面話過懶做運動,

不了,腳有問題跑唔到
你依家有冇打工?
仲有冇彈結他?
你依家有冇打工?
仲有冇彈結他?

覆完診先去搵工
建唔建議我食adderall溫書?但係我又驚有後遺症

依點我唔清楚,問醫生最好
睇完個FB page, e301係乜來的

你前面話過懶做運動,

1.每天堅持跑3000公尺

2.吃膳食纖維食物 香蕉 優酪乳之類

3.症狀嚴重請去健身房重訓

4.每次運動請自己泡杯咖啡先喝 加速運動威力
睇完個FB page, e301係乜來的

青山既病房
點開連登account?
點開連登account?

你點開我咪點開
有無見過尼斯湖水怪?
有無同喜馬拉雅山既大腳八傾過偈?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞