入過4次精神科病房,你問我答

866 回覆
40 Like 3 Dislike
我阿爸都有左抑鬱症好幾十年
佢都入過青山
不過抑鬱嘅話佢話入到去算係正常人
佢當休養
出番黎之後肥左

笑左,仲肥左咁誇張
有冇入過MAC

你18歲 係住child and adolescence ward?
你呀爸呀媽見你咁有冇咩反應?

開頭我媽唔接受我仲話我入就當冇生過我之後我係個社工面前勁喊就接受左,但我老豆仲未接受到一提我有病起會屌9我媽

你聽到佢地咁講你hurt唔hurt ?
有冇入過MAC

你18歲 係住child and adolescence ward?

17歲住child,18就成人
佢都入過青山
佢當休養
出番黎之後肥左

笑左,仲肥左咁誇張

入完去出返黎真係會肥。。
入面跟本係養豬咁養
你呀爸呀媽見你咁有冇咩反應?

開頭我媽唔接受我仲話我入就當冇生過我之後我係個社工面前勁喊就接受左,但我老豆仲未接受到一提我有病起會屌9我媽

你聽到佢地咁講你hurt唔hurt ?

hurt,我勁驚我媽會唔要我
佢都入過青山
佢當休養
出番黎之後肥左

笑左,仲肥左咁誇張

入完去出返黎真係會肥。。
入面跟本係養豬咁養

我18歲生日其實係青山過
佢都入過青山
佢當休養
出番黎之後肥左

笑左,仲肥左咁誇張

正常啦
青山好食好住
環境又好
Btw 樓豬mk妹?
佢都入過青山
佢當休養
出番黎之後肥左

笑左,仲肥左咁誇張

正常啦
青山好食好住
環境又好
Btw 樓豬mk妹?

不是啦,柒頭毒撚一個
絲打 真心求教
請問係你自願入 定係俾人逼入去?
其實我重有好多問題 希望唔好煩到你

3次都自願,因為個醫生大我話唔自願就from123見法官

姐係點?唔係好明白 個醫生診斷完發現你有需要 就會要求你入?

係,from123即係強制要你入然後見法官判你入去幾耐

咁第二三次都係你自己入去?
其實我屋企人都有個有情緒病 睇過醫生 證實左 但係佢係其他人面前係無事既 只係屋企人面前先會發好大脾氣 會屌哂全屋人
但係我呀媽堅決唔肯送佢入去 而我同我老豆都懷疑佢本身應該係控制到 只不過係我地面前突登發到咁大
因為佢而家又唔洗返學 又唔洗返工 想問下如果想令佢入去 等佢驚下 有咩辨法?
我知我係有啲仆街 但呢個真係我唯一諗到既辨法去解決佢呢件事
青山三樓?

e301

E301正啊 啊主

btw你又入過?定職員?

D staff 仲難頂過院友

你個名
同樓主一樣?
住過半個月精神病院 非青山 生不如死 悶到生不如死

我明
入面多唔多靚女?

我平安聖誕係入面過
晚餐仲要有隻雞脾加料當聖誕禮物
我老豆入過醫院精神科病房, 佢話入面d人成日無野做, 所以好似喪屍, 每日只有慢無目的咁行黎行去, 青山入面係咁都係咁?

我平安聖誕係入面過
晚餐仲要有隻雞脾加料當聖誕禮物

我都有喎平安聖誕,我新年都係
有冇入過MAC

温書啦 仲上連登
入面多唔多靚女?

不多
有冇入過MAC

温書啦 仲上連登

中五quit左因爲有病
樓豬仲有冇讀書
樓豬仲有冇讀書

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞