[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
我想問隻game係咪無得睇實際玩左幾多分鐘?
我入profile睇都係概括咁寫played for 40 hours or more.
我入profile睇都係概括咁寫played for 40 hours or more.

佢好似係每 5個鐘做1個單位咁上下
終於打完第一隻,打左隻象
好在記得影相
解左我好耐
好在記得影相
解左我好耐

好在記得影相
解左我好耐

最煩應該係隻駱駝
好在記得影相
解左我好耐

最煩應該係隻駱駝

駱駝我解左2粒鐘
係咁死 唔夠氣係咁跌死
好在記得影相
解左我好耐

遲D都可以補...我重玩決定唔影XD~

set parent control好似可以睇到
好在記得影相
解左我好耐

最煩應該係隻駱駝

隻雀易到自己都唔信
呢家開左80shrine都仲未見過銀人馬
剩係得白髮人馬,究竟要去到咩程度先會出現

開左20shrine 未見過人馬

去兢技場跡望下,個隻好大機會係銀白人馬
個度可以著忍者裝同佢玩捉迷藏

去過,紅身普通人馬
d卒仔都係拎垃圾武,唔係屬武

進度唔夠,開哂120祠應該就全部銀白/白髮人馬

我知應該未夠,但要120先會遇到?

佢係計進度%,唔一定
不過開哂就夠數

開曬120個祠都係未見過白銀人馬

咁證明你地圖個進度一定好慢好慢
我估你 yahaha 唔過 50

唔係呀yahaha 150,120祠, side request 差2個, 回憶搵曬, 係草原淨係見過白人馬
好在記得影相
解左我好耐

最煩應該係隻駱駝

駱駝同玩扭計骰差唔多

去過,紅身普通人馬

佢係計進度%,唔一定
不過開哂就夠數

唔係呀yahaha 150,120祠, side request 差2個, 回憶搵曬, 係草原淨係見過白人馬

你殺多啲人馬啦咁

殺多啲就會變

去過,紅身普通人馬

佢係計進度%,唔一定
不過開哂就夠數

應該同屠殺數量有關
好在記得影相
解左我好耐

最煩應該係隻駱駝

駱駝同玩扭計骰差唔多

好撚暈
好在記得影相
解左我好耐

最煩應該係隻駱駝

駱駝同玩扭計骰差唔多

好撚暈

係咁轉係咁轉 轉到頭都暈
好在記得影相
解左我好耐

最煩應該係隻駱駝

駱駝同玩扭計骰差唔多

好撚暈

駱駝係最enjoy唔到
象都難但好玩
好在記得影相
解左我好耐

最煩應該係隻駱駝

駱駝同玩扭計骰差唔多

好撚暈

駱駝係最enjoy唔到
象都難但好玩

象滅火果到搵咗好耐

最煩應該係隻駱駝

駱駝同玩扭計骰差唔多

好撚暈

駱駝係最enjoy唔到
象都難但好玩

象滅火果到搵咗好耐

但你去得到滅火你應該知個trick係邊

最煩應該係隻駱駝

駱駝同玩扭計骰差唔多

好撚暈

駱駝係最enjoy唔到
象都難但好玩

象滅火果到搵咗好耐

係囉
反而我係大輪搞左好耐

一開始唔識用地圖

去過,紅身普通人馬

佢係計進度%,唔一定
不過開哂就夠數

應該同屠殺數量有關

84 shrine, 12x seed
每次紅月都去掃曬d人馬,但都係得白人馬
鬥技場個隻仲係藍人馬

最煩應該係隻駱駝

駱駝同玩扭計骰差唔多

好撚暈

駱駝係最enjoy唔到
象都難但好玩

象滅火果到搵咗好耐

我最尾先搞火 去咗個鼻到落黎唔知點行
終於入手左Switch,
有冇巴打已經爆左Zelda想放?
tg: anthonienam

我諗你去二手區會多d人放,爆左機/唔想玩都未必會再入post

放心啦
入得呢到既人每個都打過百個鐘
邊會拎出去賣呀
dlc 又未出,起碼都玩到 2018年

你估 ps4 game 是但打爆就鬥快賣咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞