[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
爬山裝要升LV
我成日搵唔到D鹽蛇,有無方法
爬山裝要升LV
我成日搵唔到D鹽蛇,有無方法

影相影低佢 再開雷達
啱啱玩
熄地圖轉pro mode玩好正

其實pro mode係玩d乜我未開過
啱啱玩

其實pro mode係玩d乜我未開過

右下角無地圖睇
無溫度
依家4格血想打神獸
有2圈氣
係咪玩命

一開始係咪應該打雀先最好?
我見好多人話大象個劇情最正最好玩
想留到最後先打
但行過唔小心見到人魚觸發左劇情
啱啱玩

咩係pro mode
啱啱玩

咩係pro mode

睇到了
依家4格血想打神獸
有2圈氣
係咪玩命

想留到最後先打

有咩所謂
我都係誤打誤撞見到王子,過左大象先
過左呢段劇情之後投入好多,唔係單係四圍探險果種心情
隻game入手左成個禮拜
剛剛先至打象入面果隻大佬
打到炆 死幾廿次
唔玩啦屌

Mipha 等緊你救
打到炆 死幾廿次
唔玩啦屌

Mipha 等緊你救

Mipha女主等緊你救,19港女公主就由佢啦
依家4格血想打神獸
有2圈氣
係咪玩命

想留到最後先打

有咩所謂

我都係有同一個感覺
其實應該大部份人都係打左隻象先
因為右邊上去最順路
之後我就橫掃過打爬爬
不過我覺得象好玩d

提提大家如果唔想之後買相,又有圖鑑癖
記得打神獸前求其影下佢先
琴晚無意中入到沙漠,無意中去到要著女裝先入到既城,
無意中去左打盜賊團(潛入去果度我搞左好耐......),
今晚挑戰沙漠果隻神獸!
打到炆 死幾廿次
唔玩啦屌

Mipha 等緊你救

Mipha女主等緊你救,19港女公主就由佢啦

Mipha果段睇到想喊 好慘
依家4格血想打神獸
有2圈氣
係咪玩命

想留到最後先打

有咩所謂

我都覺
終於唔洗還d咁悶既寺廟
有返d靚迷宮

agree 打完大象 投入感多好多 我用左佢送比我果把野
依家4格血想打神獸
有2圈氣
係咪玩命

想留到最後先打

有咩所謂

我都覺
終於唔洗還d咁悶既寺廟
有返d靚迷宮

Mipha靈魂指揮隻象開炮嗰下好感動
依家4格血想打神獸
有2圈氣
係咪玩命

想留到最後先打

有咩所謂

我都覺
終於唔洗還d咁悶既寺廟
有返d靚迷宮

其實四神開炮都好感動
石頭族英傑仲要望下下面個仔
依家4格血想打神獸
有2圈氣
係咪玩命

想留到最後先打

有咩所謂

我都覺
終於唔洗還d咁悶既寺廟
有返d靚迷宮

Perharps we could spend some time together
依家4格血想打神獸
有2圈氣
係咪玩命

想留到最後先打

有咩所謂

我都覺
終於唔洗還d咁悶既寺廟
有返d靚迷宮

Perharps we could spend some time together

Mipha 人氣好似好高咁~~網上好多佢既同人畫.......

我想問地圖咁樣灰色左一片,仲要拉唔到過去,係咪中bug 有冇方法解決

我想問地圖咁樣灰色左一片,仲要拉唔到過去,係咪中bug 有冇方法解決

冇野啦 原來係我柒左 原來係盡頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞